Linnes öldü ya yazık adama yeter biraz dinlensin kupa lig hazırlık maçı demeden sürekli maçlara çıkıyor adam

Mitroglou çok sindi Alanya maçında. Zaten Diagne döndükten sonra daha ziyade hamle oyuncusu olarak kullanılacağını düşünüyorum. Bu maçta da golü bulamazsak sonradan oyuna girecektir. Sinan'ı sevmiyorum ama adam Alanya maçında yarım saat oynayıp ceza sahasında 3-4 kez fazladan topla buluştu Mitroglou'na göre. Stoper neyse ama yeni gelen santraforu, hele de Mitroglou gibi özenle beslenmesi gereken tarzda adamsa direkt sahaya atmak ciddi kısırlık vaat ediyor. Bu maça yedekte başlamasına da olumlu buluyorum. Fernando'nun oynamasına da sevindim, hafta sonundaki sorumsuzluğunun bir şekilde geri dönüşü olmalıydı. Başarılar Aslanlar, hafta sonunun aksine bol gollü bir galibiyet olur inşallah.

Hoca linnesi çok yoruyor.Semih sağ bek oynayabilirdi.

DyvEHPuX4AYuWxc.jpg

DyvEHQfWwAA3SWk.jpg

ölene dek seninleyiz hocam

Linnes ne zaman isyan edecek diye merak ediyor teknik ekip herhalde.
Şu Linnes gibi 10 tane daha adam olsun kadroda anasını satayım. Adam gibi adam bu güne kadar en ufak bir sıkıntı çıkarmadı diğer arkadaşlarının yarısı kadar bile olmayan maaş ile oynuyor üstelik Şampiyonlar ligi maçında oynuyor Brahimi 'nin karşısında götürüyoruz Moskova 'ya buzun üstünde oynatıyoruz, geliyoruz Keçiören/Hatay gibi takımlara karşı oynatıyoruz. Mustafa Denizli geldi orta saha oynattı JoR geldi adamı sahada azarladı oyundan aldı vs. adamın başına isyan edecek çok fazla olay geldi

Ama adam çıkıyor yine aslanlar gibi oynuyor. İnşallah Linnes 'le sözleşme uzatmayı ihmal etmez bizim yönetim hatta Norveç çetesi kuralım takıma Stefan Johansen 'in de gelmesini isterim S.Berge-M.Ødegaard-J. Svensson vs. Norveçlilerden zarar gelmez ...

Trabzon maçında büyük ihtimalle Nagatomo-Mariano oynar beklerde o yüzden Linnes oynuyordur.

Akbaba ve Mitroğlu'nu sert maç olmazsa kısa süre de olsa izleyelim.

Yorumcu levent tüzemen ise kusacam artık.
Adamın kelime dağarcığı:
kabul edelim ki
Kolay birşey değil
Yani
Bunları çok yapıyor
Benim beğendiğim bir oyuncu
Kusura bakma
Ama böyle olmaz ki
Cüneytcim

Akbaba çok zoraki bir durum olmadıkça bir 2-3 maç daha oynamaz.

Linnes bence öyle fazla oynamadı.

Ekli dosyalar

• linnes.webp
    linnes.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 108
Geri
Üst Alt