Fularlı döneminde oynadı.Hatta Trabzon deplasmanında 2 asist yapmıştı.Riekerinkli kupa finalinde de sağ bek oynamıştı diye hatırlıyorum.Bir şey olmaz içerdeyiz.Emre'yi hazır görmedim.

Semih kaleden ne kadar uzak oynarsa o kadar iyidir.

Bekte fena degildi Mancini döneminde. Linnes dinlenmeli kesinlikle. Ya genclerden biri oynasin ya da Semih.

işte hataysporu künefe peynirine çevirecek ekip

Ekli dosyayı görüntüle 40953
Semin - Gokay yerine Lyu ve Marcao yu oynatirdim, alissinlar biraz birbirlerine. Donkuda sahada bir sekilde abilik yapsin diye oynatmak isterdim ama oynatirsam kontrati uzayacak, o yuzden otursun. Akbaba oynayabilecekse onuda oynatirdim, son yarim saat olsa bile. Kendini bi denesin hamsispor a karsi lazim olabilir

semih keşke sagbek oynasa,hücumu da seviyo normalde.osmanlıya ne guzel cakmıstı.trabzon macında 2 asisti vardı sagbekteyken

hoca gökayı sagbekte harcıyo ya.gökay ortasaha oynasın işte

yine gençlere şans verilmesini bekliyoruz. Bunun gibi maçlar gençleri A takıma alıştırmak için iyi oluyor.

As kadro ile çıkılmasını bekliyorum şahsen. Hatayspor okadar yamana atılacak bir ekip değil.

Ha kupa önemli değilse çıksın gençler

Günaydın Keramettinciğim. Bugün Galatasarayımızın alacağı olası bir mağlubiyette ya da beraberlikte farkında olmadan atacağım mesajlara karşı gelebilecek tepkilere karşı beni korur musun?
Muhtemelen o esnada forumda olmam ama mağlubiyete ihtimal vermiyorum.

Geri
Üst Alt