- 30 Ağustos 2009
- 29.697
- 18.912
- 2.188
EYvahhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+3 fark yapamazsak geçmiş olsun, Hatay'a gitmeye gerek yok.
Luyindama&Marcao ikilisi kariyerlerinde sakatlık yaşamamışlar daha önce ki ikisi de gelmeden önce takımlarıyla tüm maçlarda 90 dakika sahada kalmışlar neredeyse. İkisi de fizik olarak çok sağlam tipler kolay kolay sakatlık yaşayıp maç kaçıracaklarını sanmıyorum, mesela Marcao Chaves 'de son maçında ciddi bir darbe aldı bayağı sakatlık yaşadı yani adam tık demeden kalktı oynamaya devam etti, Luyindama zaten normal değil, sakatlanmayı bırak ikili mücadeleye girdiği rakibini komaya sokar adamLuyindama-Marcao alışmaları için 11de olmalılar. Fernando hafta sonu yok 11de olmalı
Çipe
Linnes Luyindama Marcao Ömer
Fernando Selçuk
Yunus Atalay Sinan
Mitroglou
nie abiBu maç Hatay beş gol yerse kedi gibi miyavlayacağım!
nie abi
hatayspor ne abi niye büyüttünüz bu kadar 2. lig takımınıHatay bizim takımdan beş gol yemez. Bakın eğer Galatasaray gerçekten Hatayspor'a beş gol atarsa bu akşam "meşaleleri yakın, şampiyonluk yakın" diyorum. Net! "Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyin" derim.
Biraz ciddiyetBu maç Hatay beş gol yerse kedi gibi miyavlayacağım!
hatayspor ne abi niye büyüttünüz bu kadar 2. lig takımını
Ciddi ciddi Basaksehiri yendiklerini mi dusunuyorsun Basaksehir alin kupa sizin olsun Baskomutanimiz ile sapiyonluğa kosuyoruz dedi. Adamlar Hatayin iyi olmasjndan falan degil yani uefayi bile onemsemeyen Adam Abdullah AvciHatay bizim takımdan beş gol yemez. Bakın eğer Galatasaray gerçekten Hatayspor'a beş gol atarsa bu akşam "meşaleleri yakın, şampiyonluk yakın" diyorum. Net! "Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyin" derim.
hataya 125 tane gol atsak bile geleceğe umutla bakmam heralde sırf bu yüzdenHatay şu an Türkiye liglerinde en az gol yiyen ikinci takım. Birincisi Başakşehir. Defansı çok sağlam. Biz de gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Hatay'a gerçekten beş gol atabilirsek geleceğe umutla bakalım derim.
Ciddi ciddi Basaksehiri yendiklerini mi dusunuyorsun Basaksehir alin kuoa sizin olsun Baskomutanimiz ile sakpiyonluğa kosuyoruz dedi bildigin adamlar Hatayin iyi olmasjndan falan degil yani uefayi bile onemsemeyen Adam Abdullah Avci