Belhanda ve fernando denen çöp yığınları tez zamanda yollanmalı. Bu kadar vurdumduymaz bu kadar bencil bu kadar çıtkırıldım olunmaz

Bundan sonrası için Feghouli forvet arkası Yunus çizgiye en azından hücumdaki mevzuyu çözeriz.

Abi diagne adam yirtici forvet degil Tamamen takipci golcu. Cok iyi takip ediyor pozisyonunu cok iyi aliyor. Bakiyorum takima bizde diagne ye orta yapacak gol attiracak oyuncu ve oyun tarzi goremiyorum insallah yanilirim

Fernando ve Belhanda nın bir daha ilk 11 başlamaması lazım dingonun ahırı sanıyorlar sanırım burayı.

bu macta görüldügü üzere orta saha tamamen yenilenmeli

donk selcuk fernando üclüsü emekli olmus bile

belhanda denilen herif el sada mi bidiyor el nusraya mi gidiyor umrumda degil parasini alalim cektirsin gitsin

ömer bayram denilen göbekli kazmayi bu takimda istemiyorum. hic gelisme ihtimali de yok. en azindan su ortalarina bir ceki düzen versen be dingil gibi göbekli göbekli sahaya cikiyorsun

sinan denilen sünepe sadece belese attigi 3-4 golün ekmegini yiyor hala, bunun gibi oyuncuyu her yerde bulursun. ne adam gecer ne pres yapar ne savunma arkasina kosar.

onyekuru son vuruslarini gelistirse süper lig icin iyi topcudur ama avrupa seviyesi icin beyin nakli lazim. oyun zekasi sifira yakin oldugu icin avrupada oynatmazlar.

Orta sahamiz belhanda, onyekuru, feghouli, fernando çok yumuşak oyuncular ve en ufak sertlikte kayboluyorlar. Hepsi gitmeli. Bu hat oldugu gibi degismeli. Donk, selçuk çöplerini ve ndiaye beyinsizini saymiyorum bile.

2 stoper aldik defans seviye atladi. Ayni operasyonu yazin orta sahaya yapmamız şart.

Mitroğlu dan da cacık olmaz. Kiralik bile olsa gerek yok.

Burda takimi acimasizca yerden yere vuranlari goruyorum ,beyler bu kupanin kahve kupasindan farki yok ,herkes eleniyor bilerek ,luyindamanin pozisyonuna kirmizi kart diyenler ile bok atanlar hayirdir? ömer harici takim cok kotu degil cok sert oynadilar ayrica sutlari soksalar kaleye 5-0 di .diagne gelsin mitro alissin isimiz kolaylascak.

Diagne'den Hagi effect bekliyorum yoksa ebemizle görüşmemiz var...

yunus cok iyi top oynadı.2.forvet gibi kullanılırsa fayda görür.zaten forvetti altyapıda.kafa toplarında iyi.onyekuruya müthiş indirdi.ayrıca daha önce de dedigim gbi cezasahası önünde yunus topla bulusmalı.taa savunmada degil.

luyindamanın pozisyonuna kırmızı diyen aptallar var mı gercekten.adam müdahale etmedi orda.gördüğü sarı kart da yanlıstı.ki müthiş aldı orda da topu fiziğiyle.2.yarı sırf fiziğiyle kaç top aldı rakipten belanıız mı arıyosunuz

Yalnız iyi ki emre akbaba girmemiş hatay çok sert oynadı ayrıca onlarda sonradan giren maida mıdır nedir herif tam bir kasap

Geri
Üst Alt