Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.591
- 2.806
- 428
Hala Ocak diyor la adam hahaha...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bu 3 luyle kendini odaya kilitlersen kusum aydin olur cikarsinFatih bey emre cöpdemir ve emre fosu bir odaya kitleyip samarogulana cevirmek isterdim
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok hoca sahaya çıkıp kendi yapamsı lazım gerekirseHoca formsuz kabul ama arkadas 15 tame ortayi adama carptiran bekimiz de hic mi suc yok
ne zaman dedi duymadim ben renkdasHala Ocak diyor la adam hahaha...
Emin’den olur gibi. Bu kadar cop arasinda bi falsosu yoktu. Fizigi iyi, ayagi temiz. Yunus ise cop.eminle yunus nasıl oynadı?
edit taylan nasıldı bide.
taylan ile alakalı bi durum yok mu reis?Emin’den olur gibi. Bu kadar cop arasinda bi falsosu yoktu. Fizigi iyi, ayagi temiz. Yunus ise cop.
Su oyuncu grubu daha iyi oynayabilir ama bunun icin takimin oynadigi sisteme uyumlu olmalilar ve ayrica bir sistem olmali...bu konular hocanin sorumlulugudur....ancak oyuncularin basinda hoca olmasa bile bu takim bu kadar kotü olamaz...teknikleri de kotü oyun gorüsleri de kotü...adem kaleciyle ugrasir tasdemir orta yapamaz...belhanda bilerek oynamiyor gibi ki oynadigi zaman ne oldugu belli..vs vs...ne desek bos bugunYok hoca sahaya çıkıp kendi yapamsı lazım gerekirse
Emin iyi daha genç hata yapacakeminle yunus nasıl oynadı?
edit taylan nasıldı bide.
Taktiklik bişey yok. Kafasında top oynamayı bitirmiş çokça adam mevcut kadroda. Kangrenler var hepsi şutlanmalıSu oyuncu grubu daha iyi oynayabilir ama bunun icin takimin oynadigi sisteme uyumlu olmalilar ve ayrica bir sistem olmali...bu konular hocanin sorumlulugudur....ancak oyuncularin basinda hoca olmasa bile bu takim bu kadar kotü olamaz...teknikleri de kotü oyun gorüsleri de kotü...adem kaleciyle ugrasir tasdemir orta yapamaz...belhanda bilerek oynamiyor gibi ki oynadigi zaman ne oldugu belli..vs vs...ne desek bos bugun