⚽ ZTK 19/20 5. Tur M:1 | Galatasaray 0-2 Tuzlaspor | MS | 4 Aralık | A Spor

Takımın taktığı yok hücum planı yok oyuncular ne yaparsa o bu oyuncular da birşey yapamıyor ne oluyor bu şekilde hoca da sorun yok diyorlar arkadaş bu oyuncuları getiren kim 3-4 aydır sözde çalıştıran kim karsindaki ikinci lig takımı utan ya biraz yuzun kızarsın hem kadroyu yanlış kur hem taktiğin yanlis olsun sonra bahane bahane dün akşam Tuzla kalemize gelemedi sen 4 kişi savunma yaptin Selçuk seri Taylan gibi üç on libero ile oynadin forvetin yoktu sahada genç çocuğu sahaya alamadin yüreğin yetmedi ikinci yari başladı degesiklik yok neden Selçuk ile ikinci yarı illa gol yememiz mı lazım utanmadan donk u forvete aldı rezillik belhanda 7 sut çekti hepsi birine çarptı bırak hoca sende var sıkıntı bu sene sen suclusun ben suçluyum demek de kolay önemli olan istifa edebilmek ...

Terim > Galatasaray diyen kisiler oldukca daha cok ocak ayini bekleriz biz.
Ocak'ta da getirirler arda'yi verirler gazi terimsporlulara. Mart basinda baslariz mayis'i bekleyin laflarini duymaya

maçı izlemedim az önce özetine baktım tuzlaspor'u gerçekten tebrik ederim. 10 kişiyle Galatasaray gibi takıma kendi evinde 2-0 yapıp adeta ders vermişler. bu sene her alanda rezalet yaşıyoruz psg maçından bir 9 yersek misyonu tamamlarız .

şu maç içinde olduğumuz hali gösteriyor oyuncuların umrunda değil terim çoktan bitmiş.
terimci arkadaşları kavanozda saklamak lazım zira şu manzaraya rağmen geçmişi terennüm edip laf söyletmiyorlar .
he canım kupalar kazandırdı bize olsun heyo heyo :D:D:D

7y0vla.jpg

Normalde rovansta agizlarina zicmak lazim ama bizde o çap var mi su an mechul

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: "Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray maçında 4-5 futbolcumu dinlendirdim." (Takvim)

Normalde rovansta agizlarina zicmak lazim ama bizde o çap var mi su an mechul

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç: "Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray maçında 4-5 futbolcumu dinlendirdim." (Takvim)
Yalandır yav.

Geri
Üst Alt