Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.285
- 11.327
- 1.103
Hocama saygıda kusur etmem sağlam sağlayacağım derken dozajında eleştiririm.1740 TL ödemeye değmez rdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocama saygıda kusur etmem sağlam sağlayacağım derken dozajında eleştiririm.1740 TL ödemeye değmez rdash
Son 10 maçta, akan oyun içinde organize olup attığımız kaç gol var ki?
Kaleye 9 kere bile gidemiyoruz ki 9 gol atalim 3 tane atsak yeter ama o bile zor .İkinci bir Balçova yapabilir miyiz ?
Sen de haklısın be Semihciğim ne diyebilirim kiKaleye 9 kere bile gidemiyoruz ki 9 gol atalim 3 tane atsak yeter ama o bile zor .
Takımın en tempo gerektirmeyen yeri olan stopere takımın en tempolu iki adamını yazmışsın esefle kınıyorum...Kaleci
Belhanda-Selçuk-Belhanda-Selçuk
Selçuk-Belhanda-Selçuk-Belhanda
Selçuk-Belhanda
bekliyorum.
@Ozan Puki @Hidayet Sarıdağ daha persembe günü bunu yazmistim.hic bir sekilde gol atamadigimiz icin topu bize vermeleri, sadece kazandiklari toplari kanatlara aktarip onlarla sifira inip iceri cevirmeleri yeterli olur. hem rakip fazla yorulmuyor hem basit gol atiyor.
@Ozan Puki @Hidayet Sarıdağ daha persembe günü bunu yazmistim.
cumartesi yedigimiz 2.golü hatirladim simdi.
nagatomoynan mariano bizim formayla seyrettigim en kötü 2 bek bu seneki performansa bakarsam. bu kadar sahsiyetsiz rezil bir performans olamaz ya.Rakip gol atmazsa da bizim bomba stoperler bekler halleder