Evi arabayı sattık we believe in tuzla.

Bu maçın özrü, bahanesi yok.

Elenirsek büyük rezillik.

Elenmek kolay, turu geçmek olay hocam :)

Bu sene kime 3 tane attık ben hatırlamıyorum o yüzden elendik gözüyle bakıyorum...
Mucize lazım bu akşam...

Gökhan Çıra denilen zımbırtının maç sonunda stadımızda yaptığı fotoğrafı soyunma odasında oyunculara gösterip sahada gereğini yapmalarını istemek ve oyuncuların ilk yarıda gerekeni yapmaları bu kadar zor olmamalı.

Elenirlerse de şaşırmam çünkü bir çoğu arma ve camianın büyüklüğünü anlayamamış bankamatik topçusu.

Arma forma icin mucadele edin biraz adam olun karaktersiz herifler bugun yeni bi rezillik cikarmayin.

sss.png

Savunmada Emre Taşdemir geriye kayıp savunmayı dörtler, hücumda Allah ne verdiyse. :D Feghouli ve Falcao form tutmalı yoksa biz başka bir şey tutacağız. Emre Mor için de son şanslar artık.

Şüphesizki hocam maestroyu (Selçuk İnan) bu maç onbire yazacaktır. O da görevini (takımı on kişi oynatmak) layıkıyla yerine getirecektir.

falcao'nun attığı gollerden sonraki haftalarda "getirin tuzlaspor'u falcao kardeşiniz show yapacak" sözlerini okur gibiyim
Tuzlaya gol atmamasi daha hayirli olur o halde .Sakatlanmaz ise ust uste bi 5 mac oynarsa bu adam Super ligde bi 15 gol atar bence istediklerini yapamadiği çok bariz

adem buyuk goreve
ilk mactan sonra y k konusan gavati sakatlaman lazim ahb.

Geri
Üst Alt