⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

Maraino ve Feg dinlensin..Bu adamlar tempo sorunu yaşayan adamlar.Dinlenmesi daha mantıklı.Saracci hazırsa oynasın..

--------------------okan------------------
şener-----ahmet----marcao-----saracci-
---------donk-------lemina--------------
---jesse-------emre akbaba----onyekuru-
-----------------andone( adem)------------

Bu donklu orta sahayı denemek lazım..lemina veya akbabanın dinlenmesi için birisinin yerine seride olabilir.

Tam kadro cikip kazanmak icin ugrasmaliyiz

Bizim icin olcu olabilecek bir mac, derbiye hazirlanma firsati.

Bunu geri tepmek yanlis olur.

Feghouli
Akbaba
Onyekuru
Falcao (iyileştiyse)

Sahada olmalı.

Gol yemedigimiz sürece tur şansımız var gol yersek 4 gol atamayiz gibi duruyor ...

En iyi kadro çıkmalı. Hem iyi bir takıma karşı test mahiyeti taşır, hem tur geçilirse kupa çok yakınlaşır...

Bu maçın vereceği yorgunluk, 4 gün sonra hem de içerdeki Malatyaspor maçını kazanmaya engel olacaksa, öyle 'narin' bir takım için zaten şampiyonluk filan konuşmanın hiçbir anlamı yok; saçmalık...

1-0 olmuş olsa belki diyecemde 2-0 olduğu ve nasılsa 1 gol yiyeceğimiz için ve buna karşılık 4 gol atamayacağımız için eleniriz.

Maça gidiyorum. ilk yarı 2-0 olacaktır maç. Rotasyon beklemiyorum. Onyekuru ile başlayabilir.

Finalde şikecilere saplama ihtimali beni benden oluyor.O yüzden as kadro ile çıkıp turu geçmek için ne var ne yok saldırmalıyız.

Cok zorlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.

basıp geçmeliyiz ki hem havamız dahada artsın hemde gözdagı verelim sarı civcivlere

Geri
Üst Alt