⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

Erken bir gol yiyip laylaylom takilsak en karlisi olacak gibi biraz kendini zorlayan sakatlaniyor takımda bu maç için değmez.

Şöyle dolu bir stadyum da guzel bir govde gosterisi yapsak ,4-0 bassak tokati,güzel olur.

Sezonun psikolojik olarak ilk ve şu an için belki de en önemli maçına son 2.40.

Önemsiz bir müsabaka yedeklerle çıkıp elenelim en güzeli

Ben asıl deplasmanda as kadro çıksak alanyaya karşı ne yapardık onu görmek isterdim zorlu deplasmanlarda oyunumuzu görmemiz onemli

Orda bir gol atabilseydik ya da 2 tane yemeseydik.Rakip cok avantajli bir gol yersek cikmaz.Sakatsiz cezasiz olaysiz bitsin mumkunse...

Teneke kupa muzede koyacak yer yok elenin gitsin basak bile her sene bilerek eleniyor elenin bir ust turda fener trabzon kapismasini cekirdek alip seyrederuk ohh mis

elersek takim asiri motivasyon kazanir, sampiyonluk yolunda büyük fayda saglar.

ben de şu gereksiz kupadan elenmemiz gerektiğini düşünenlerdenim. alınca bir halta yarıyor mu yaramıyor. bir tane gencin kendini gösterme şansı oluyor mu olmuyor. bir halta yaramayan takımı boşa yoran bir organizasyon

Elenmemiz daha mantıklı duruyor. Yani takımın elemekten çok güzel futbol oynaması beni daha mutlu eder bugün. Eğer elemeye çalışıpta kayıp verirsek bugün sinirden çatlarım. Hele de kayıp verip eleyemezsek çıldırırım.

Geri
Üst Alt