ZTK 19/20 Final | Trabzonspor 2-0 Alanyaspor | MS | 29 Temmuz | ATV

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

130284.png

1879.png
1524688462257-png.21098
458718.png

images

Ziraat Türkiye Kupası 19/20 Sezonu Finali
Trabzonspor - Alanyaspor
Atatürk Olimpiyat Stadyumu
29 Temmuz Çarşamba
21.30

Alanya alir cunku bu sezon bizim istedigimiz olmuyor. Karbonat fbye guclu bir sekilde gidecek maalesef.

Bu sezonki muazzam çaba ve kısmetimiz neticesinde şüphesiz bu maçtan da bize en yaramayan sonuç çıkacaktır.

Alanya bizi hem ligde hem kupada paspas etti zaten kupayi alirlarsa sasirmam.

Erol Bulut ve Sergen Yalcin'a karsi hamle olarak Okan Buruk kaptirilmamali.

İşimize yarayan bir tarafı kalmadı zaten onu bile beceremedi bizim takım.

Çok şükür. Bu hafta hangi bukalemun tarafıma sarılacağım diye dert edip duruyordum. Bu gamsızların Avrupa'ya gitmesi zerre umrumda değil ama tatile çıkacağız diye heyecanlanıp 2 hafta sonra yaz sıcağında sucuk gibi pişmelerini görmeyi çok isterim.

Bizim için önemi kalmadı doğru mu ?

Çok şükür. Bu hafta hangi bukalemun tarafıma sarılacağım diye dert edip duruyordum. Bu gamsızların Avrupa'ya gitmesi zerre umrumda değil ama tatile çıkacağız diye heyecanlanıp 2 hafta sonra yaz sıcağında sucuk gibi pişmelerini görmeyi çok isterim.
Bende gitmemizi istemiyordum ama sirf bu nedenden dolayi gidelim pandemide yattilar yatacaklari kadar

Hesap yapmaktan yoruldugum için kimin kazanmasinin bize yararli olacagini bile bilmiyorum. Bizleri Bu duruma düsürenler utaniyormudur? Sanmiyorum

Mecburen Hamsiyi destekliyoruz.
Emeği geçenlere teşekkür ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden mecburuz ki?

iki takımda üstümüzde kupayı alan veya almayan fark etmez.
Her halükarda Avrupa işi hamsilerin ceza almasına bağlı

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ne ağladınız be küçük çocuk gibi.

‘bize bunu yaşatanlar utandı mı acaba’

lan ne yapmış adamlar şike mi yapmışlar? Maç mı sattılar ne yaptılar? Başarısız bir sezon geçirdik küçük çocuklar gibi ağlıyorsunuz anca.

Şikeciler 2 senedir 7/8 sırada bitiriyorlar sizin kadar kafa yormuyorlar be.

Sıkıldım bunladım çocuk gibi ağlayıp durdunuz.

alanya dün rotasyon yaptı, maç gidince as kadro girdi, ts ise as kadro ile sert maç oynadı. Bence Alanya daha moralli ama ts daha çok istiyordur. Alanya Avrupa oynamayı garantiledi. Ts en azından kupa alıp teselli vermek ister.

Erol bulut ise fb'ye gitmeden kupa almış hoca olarak gelmeyi hele ts'yi yenip gelmeyi çok ister, bu ona olan güveni çok daha fazla arttırır. Favorim bir tık farkla Alanya.

Katar'daki maç biraz olsun ilgi çeksin diye Başakşehir'in karşısına Ts'nin çıkmasını isterler + Ts şehrinin insanları oy moy yok demeye başladı kendilerini affettirmek için Ts'ye bir kupa hediye ederler bu maçta.

Bugun mac varmis, bari onu izleyelim.

Ne ağladınız be küçük çocuk gibi.

‘bize bunu yaşatanlar utandı mı acaba’

lan ne yapmış adamlar şike mi yapmışlar? Maç mı sattılar ne yaptılar? Başarısız bir sezon geçirdik küçük çocuklar gibi ağlıyorsunuz anca.

Şikeciler 2 senedir 7/8 sırada bitiriyorlar sizin kadar kafa yormuyorlar be.

Sıkıldım bunladım çocuk gibi ağlayıp durdunuz.
Git feneri tut ozaman, hadi.

Geri
Üst Alt