bi kaleciye göre ochaonun boyu çok kısa değil miydi yav
tutunamamasının sebeplerinden biri bu olsa gerek

Fenerbahçemiz bir tane daha sokacaktır

Bu trabzon sami yende sudan çıkmış balığa döner.

Başkanları maç sonu 1900'lere gider artık

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi okuz atti onu oyle
Ferdiymis hahaha yeteneeeek

ts de oyuna garip bişey dahil oldu

2 2 oluyordu.Heriflerin savunmasında 2 tane orta sağ kanatı sol bek oynuyor hamsiler güç bela önde.

hüseyin cimsir'in takim üzerinde bir agirligi yok. mac 2-0 olunca satisa gecti wakaeme dahil bir cok topcu. ne pres yapiyorlar ne top tutuyorlar.

bizim 3 attigimiz fenere 2'den sonra maci biraktilar. böyle giderse bunlardan bir halt olmaz. rize'ye bileneceklerine fener'e bilenseydiniz lan.

gürcan bilgic'ten daha fazla futbol biliyor ama önder özen gibi bundan da asla teknik direktör olmaz. abdülkerim durmaz bi tane amatör takim calistirdi diye ona bile hoca diyorlar canli yayinda.
Bir kaç aydır arada sırada o programı Erman Hoca için izliyorum. Erman hoca en azından karizmatik bir adam. Bunda o da yok.

Yurt dışındaki hocaların antreman biliminde yukarıda olduğunu söylemenin dışında bir şeyini duymadim. Iyi bir analizi yok.

Bir de teknik direktörleri acayip negatif eleştiriyor puanlar gidince. Puan kazandiklarinda hemen bir taraflarını öpüyor. Fatih Terim'e bunu yaptı. Boş yorumlar yapıyor.

Mesela Galatasaray bireysel oyunculardaki performans artışı nedeniyle puanlar almaya başladı. Benim gördüğüm kadarıyla Fener maçına kadar iyi falan da oynamadık. Ama katılan/iyileşen oyuncular sayesinde farklı oynamaya başladık. Saracchi geldi hemen fark yarattı. Onyekuru oynamaya başladı Babel gibi poposunu rakibe dayayan bir adamdan kurtulup, defans arkasına koşu yapan bir adama sahip olduk. Belhanda gibi bir adam ilk 11'de olmayınca orta alan kendine geldi.

Onyekuru'yu çıkart, Babel'i koy, Kadıköy'de kazanacağimizi (en azından rahat şekilde) düşünmüyorum. Babel burdayken o Babel'i savunuyordu. Yani uzatmaya gerek yok aslında. Bence Türkiye'de güzel analiz yapan hiç kimse yok. Buna herkesin övüp övüp bitiremediği BJK'li adam da dahil.

Fener yine les atarken maci 1 puan alacak hale getirdi ama beceremedi. Ne uyuz bir kulup yaw. Bir kere de fark yiyin derbide ne olacak

Geri
Üst Alt