Trabzon bir hafta ici de yeni malatya macini oynayacak yani cok yogun bir fiksture girecek ve bjk macinda umit vermemisti. Bu surecte ligde puan kaybetmesi ve turkiye kupasini almasi hayrimiza olacaktir.
Finale kalsınlar zaten 1 maç fazla oynasınlar ilk yarı yedek çıkarken iyiydi biraz da biz tek kulvarda gidelim :D

Kaos olmalı kırmızı kartlar bacaklar havada uçkuşmalı, fbmiz tahrik etmeli.

screenshot_1-1394776810.jpg

Ts kesinlikle almalı bu maçı. Fb avantajlı skorla dönerse kadıköyde vermezler. Ama Ts alırsa bu maçı kadıköyde iki takım da hırpalanır.

Bir sene FB-BJK eşleşip, bayağı yıpratıcı bir seri oynamış ve sampiyonlukta bizim önümüzü açmışlardı.
İnşallah aynısı olur.

Kaosun, hırgürün, kırmızı kartın ve saha olaylarının bolca yaşanacağı bir maç temenni ediyorum...

normalde hamsiler yener de fenerin de avrupa bileti bu maçtan geçiyor ilginç ihtimaller var.

Bu maç Trabzon değil de sanki Galatasaray - fenerbahçe maçıymış gibi izleyeceğim. Trabzon'un attığı her golde biz atmışız gibi sevineceğim. Zaten şu Trabzon bir kupayı hak ediyor alsınlar bunu da.

Hamsiler bu maçı ve türü fazla ciddiye almaz gibi.
Çok kasacaklarini sanmıyorum.
Sakatlık vs.olsun istemezler.

Kendilerini lig maçına saklayacaklar

Beklentilerimiz boşa

Trabzon cephesinden gurur kırıcı açıklamalarla yaralı kanaryayı kışkırtmasını bekliyorum

Fenerden kemik sesi gelen sert bir oyun ve hamsileri yormasını bekliyorum

Hakemden hamsilere 2 kırmızı 5 sarı bekliyorum

Hadi inşallah

Fenerbahçe bu maça Ersun Yanal'la çıkıyor. Futbolcular kovulmuş hocayı ne kadar ciddiye alır bilmiyorum. Trabzonspor 4 farklı kazanırsa şaşırmam.

Ersun hocam kaçar ayak hamsileri aşağı indirsin.

Geri
Üst Alt