⚽ ZTK 20/21 5. Tur | Galatasaray 1-0 Darıca Gençlerbirliği | MS | 15 Aralık | A Spor

"Futbol bir pozisyon oyunudur."

- Levent "The Professor" Tüzemen

sent via GSC

Darıca ne yapmaktadır nereye varmaya çalışmaktadır.

Sekidika birkaç pozisyonda etkiliydi rakibi bire bir yakalınca çalım atma becerisi var
Ali Yavuz iyiydi diyemesem bile çok istekliydi elinden geleni yaptığına eminim

Geri kalan Ömer&Şener&Arda&Belhanda&Etebo filan da kaldır at hepsini çöpe Ömer ve Şener yemin ediyorum 3.lig takımına karşı bile sırıtıyor

Sekidika pas oyununa dahil olabilecek kadar teknik özelliklere sahip degil. Keza Ömer ve Sener. Sekidika'nin önüne topu at, kostursun, iceri girsin.

Sendika çöp
Ömer amatör üstü lig takımına karşı adı duyulmadı
Şener napıyor
Omar fitness a devam

Okan topu eline aldı mı hatırlamıyorum. Darıcadan hiçbir futbolcu orta sahayı geçmedi. Evet bir şekilde attık ama bu kadrodan kimi 11’e yazarsınız? Ben mevcut form durumlarıyla hiçbirini yazmam.

(Luyindama özelinde belirtmek isterim ki Marcao’yla birbirlerini bozuyorlar. Marcao’nun en iyi performansları Donkla birlikte oynarken)

Sekidika birkaç pozisyonda etkiliydi rakibi bire bir yakalınca çalım atma becerisi var
Ali Yavuz iyiydi diyemesem bile çok istekliydi elinden geleni yaptığına eminim

Geri kalan Ömer&Şener&Arda&Belhanda&Etebo filan da kaldır at hepsini çöpe Ömer ve Şener yemin ediyorum 3.lig takımına karşı bile sırıtıyor
Etebo 95'li olmasina ragmen atanamamis Nzonzi gibi 3 metrekarede oynuyor.

Şener bizim takımda olmamalı kesinlikle yav
Geçen bir yorum vardı Muğdat bile bu kadar sırıtmamıştı diye
kesinlikle katılıyorum

Geri
Üst Alt