⚽ ZTK 20/21 5. Tur | Galatasaray 1-0 Darıca Gençlerbirliği | MS | 15 Aralık | A Spor

Okan
Şener Boss Marcao Emre
Sekidika Etebo Belhanda Kerem
Ogulcan Ali

Yıllardır ilk kez kupa maçı bekliyorum. Hocam sürpriz yapıp Şener omer bayram falan bitikleri oynatıp şaşırt bizi seversin hocam.

Genç fetişistliği sardı benide keremden sonra

Hocanın eli değmişken şu beknaz falan oynayamazmı sal gitsin hoca hamza akman,hakan baltanın oğlu moğlu

Ali
Kerem-Arda-Sekidika
Etebo-Belhanda
Emre-Emin-Luyindama-Omar
Okan

şeklinde çıkacağımızı düşünüyorum

Emin
Kerem
Ali Yavuz kesin oynarlar gibi. Bir ihtimal Bartug

Okan
Oumar Luyi Emin Linnes
Etebo Belhanda
Jesse ----------------- Kerem
Arda
Babel
Bence verim almayı düşündüğümüz gençleri, (Jesse, Kerem, Oğulcan, Emin), yine de biraz A takım oyuncuları ile mix edip oynatmak lazım.

Her mevkide genç koyunca bu sefer iyi olabilecek gençlerin de tam potansiyellerini göremiyoruz.

Ali Yavuz vs da ilk yarı erken skor alabilirsek ikinci yarı 50-60 gibi girebilir.

Ayrıca Babel, Belhanda, Oumar, Arda bayrağıdır maç yapmıyor, onların da maç temposu kazanması lazım.

Ulan şimdi tam haftaya bay olmamız nedeniyle 2 hafta takımın maç yok mu diyecektim bu maçı gördüm iyi oldu. Takım iyi oynarken her gün maçı olsun istiyorum. Yalnız bu maç ile lig maçı arasında fazla zaman yok. 15 aralık Salı günü bu maçı oynadıktan sonra 18'i Cuma günü Karagümrük maçı var. O maç Pazar günü olsaydı daha iyi olurdu. O yüzden bu maçta gençlerin hepsini oynatmalıyız. Bizim gençler de eleyecek güçtedir Darıca'yı. Sırasıyla görmek istediğim genç oyuncularımız Emin Bayram, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan, Ali Yavuz Kol, Jesse Sekidika.

6y57kjrn.jpg

Hem Okan/Omar/Luyindama/Saracchi/Belhanda/Babel gibi oyuncuların uzun süre formadan uzak kalması sebebiyle lig maçlarına hazır hale gelmesi için hem de Emin/Kerem/Sekidika ve Ali Yavuz gibi beklediğimiz gençlerin forma giymesi için çok önemli bir maç aslında

Geri
Üst Alt