⚽ ZTK 20/21 5. Tur | Galatasaray 1-0 Darıca Gençlerbirliği | MS | 15 Aralık | A Spor

Okan-Omar-luyindama-emin-omer-- bartug--etebo--belhanda--sekidika--arda--ali yavuz

Kupada da devam etmek önemli çünkü gençlerin daha fazla şans bulması demek geçilen her tur. Kerem de olsaydı iyi olacaktı tabii ama yapacak bir şey yok. Ali Yavuz, Emin ve Jesse'nin de şans bulması önemli. Jesse sonunda ligde de şans bulmaya başladı. Gol pozisyonlarına girmeyi beceriyor. Son vuruşlara çalışırsa çok işimize yarar.

Emini defansif ortasaha olarak denemek lazim.
Okan

Omar - Luyindama - Donk - Saracchi

Emin

Sekidika - Feghouli - Belhanda - Emre Kilinc

Ali Yavuz Kol​

Ekli dosyalar

• 1607980359011.png
    1607980359011.png
    47,2 KB · Görüntüleme: 33
Atvnin yeni dizisi Akıncı yakında atv ekranlarında yayınlanacak
Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini konu alan Akıncı modern bir halk kahramanının hikayesi anlatılıyor.
Evet top şimdi Galatasaray'da ve goool
:d

Okan
Omar-Luyindama-Emin-Saracci
Donk
Sekidika-Belhanda-Etebo-Ali Yavuz
Oğulcan​

Okan
Omar Luyindama Emin Emre
Belhanda Etebo Ömer
Sekidika Arda
Ali

Bu maçları pek izlemiyorum seyir zevki baya düşük oluyor. sürekli gündeme getirilen genç arkadaşlar da önceki yıl bu maçlarda pek bir mücadelede göstermemişlerdi, sanırım yine izlemem.

Bu maçları pek izlemiyorum seyir zevki baya düşük oluyor. sürekli gündeme getirilen genç arkadaşlar da önceki yıl bu maçlarda pek bir mücadelede göstermemişlerdi, sanırım yine izlemem.
Aga Galatasaray mahalle takimi ile oynasi gene izlenir gecen haftada mac yoktu .Sen bence sadece zevk acisindan izliyorsun maclari ben oyle olsam takim tutmazdim galiba

sekidika bari bu maçta gol at evladım ne yapalım artık diyanetten gol duası mı isteyelim yeter da

Geri
Üst Alt