⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Emre taşdemiri bu kadar çok gömmemek lazım saracci gibi oda sakatlıktan sonra toparlaması için 1-2 maça daha ihtiyacı var. sakatlanmadan önce çoğu kişi saraccinin önüne koyuyordu forumda

Fatih Terim: Demek ki rotasyon yapmak lazimmis.

Hocam sunu soyleyecek son adam sensin ya.

Evet ozet gecelim

Ayagi iyi olan stoper ile defansif ozellikleri iyi olan stoper arasindaki farki bazi arkadaslar gormustur diye dusunuyorum

Yedlin iyi

Gedson Taylan’dan sonra orta sahaya yazilacak ilk isim

Onyekuru iki mactir berbat, Nazim ve Tayfur’a karsi etkisiz kalan bir oyuncu kendine ceki duzen vermeli

Belhanda 1 mac iyi 5 mac kotu yani performansi sasirtmadi

Mostafa kalite

Babel’den sag kanat olmaz onu gormus olduk, Feghouli donene kadar o mevkiyi Kerem-Ogulcan ile goturmemiz lazim

Foruma baya kuş girmiş ilk kötü sonuçta sanırım. Daha takımla 2 antrenman yapan adama çöp demeler, kırmızı ile alakası olmayan pozisyona kırmızı demeler. Maça gelirsek ilk yarıda me kadar kötüysek 2. yarıda o kadar iyidikdirek dönen ve marafona'nın kurtartığı 2 net ile 2. yarıda goller hariç 4-5 pozisyonumuz vardı. İlk yarıdaki futbol hocaya yazar tabiki. Bundan sonra Babel2den kanat olmayacağı belli oldu Yedlin'in açık vermesinin en büyük sebebi Babel ve Belhanda'ydı zaten ikisi de sahada yürüdü. Sağ kanat artık Kerem'e emanet edilmeli ve Soso gelene kadar orta saha Tayla- Gedson-Emre K. Soso geldikten sonra Emre Kılınç'ın yerine geçer. 2. yarının büyük bölümündeki futbol ümit berdi bana.

Alanya geri cekilmese yani gol üstünlüğü olmasa pozisyon bulamazdik bu net..Direk sayisi + gol sayisi of yenersik vs degil olay..Nasilki antepe saplayip geri cekildik onlarda baskili göründü nasilki kuslara sapladik geri cekikdik pozisyona girer oldular bu macta öyle kimse kendini kandırmasın..62 ye kadar tek sutumuz yoktu..Alanya adam adama pres yaparken bizim presden kurtarabilecek tek yetenekli akilli adamimiz yok amlesef..Faul alabilen calim atabilien topu dolastirabilen adam olmayinca apisip kaldik..Feghouli bi eksihi kapatir ins hocanin da Babel belhanda gamsizlarini oynatmamasi lazim ayroca donk instagram popisi okdukca destekle gevsemis sezonu bitirmis bunlar hep sakincali hareketler..Ezbere jadromuz her mac forma göre degil..
O zaman diyorsun ki ligde de bizi sürklase ederler, bize top göstermezler, fark yeriz. O maçta statik oyuncular oynarsa haklısın, dinamik oyuncular oynarsa haksızsın.

Şu ilk yarıyla 65’ten sonraki oyun arasındaki farkı görmek bence çok hayırlı oldu bizim için

Şu Babel’i artık görmek istemiyorum

Gedson kondüsyon iyiyse Belhanda’yı da görmek istemiyorum

Akbaba’yı zaten saymıyorum bile

Sırf şu ikisinin çıkması takıma level atlattırdı

Hatta rakibin kucağında bekleyen, hareketsiz, takım oyununa katılmayan, ikili müvadeleye kerhen giren hiç bir oyuncuyu görmek istemiyorum artık

Bazı maçlardaki gibi yapacaksa Feghouli de dönmesin hiç

2 sezondur bu tip oyuncular yüzünden bu futbolu izliyorduk işte

Hareketli ve isteyen oyuncular lazım abi

Oyunu rakip kaleye yıkmak istiyotsak Etebo-Gedson ikilisi iyi göründü ama rakip de yorulmuş olabilir

Bemce şunu denemeliyiz

———————-Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Saracchi
————————Taylan
Kerem—-Etebo—-Gedson——Onye
———————-Mustafa

Ya abi kafayı yiyeceğim, babelin kanatta oynayamayacağını 2 senedir öğrenemeyen adam teknik direktör müdür?

Fatih Terim: "Açıkçası iyi oynadıkları oyunu devam ettirsinler diye rotasyon yapmadım ama demek ki yapmak lazımmış."

Hocam ne diyorsun ya her maçın hikayesi seviyesi aynı mı böyle saçma düşünce mi olur

67 yasındakı hoca oyuncularını tanımıyorsa mac sectıklerını göremiyorsa kendin elestirmeli kesınlıkle

Alanya deplasmanında çıkmamız gereken kadro 3-5-2 olmalı 3'lu defans 5'li orta saha ve Mohamed & Onyekuru çift forvet

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Yedlin Gedson Taylan E.kilic E.Tasdemir
Mohammed Onyekuru
Taşdemir mi? Emre kilinci koyarım oraya daha mantıklı.

belhanda ile sözleşme yeniliyelim diyene sağlam küfrederim. :sopa:
Bu alanya fenere nasıl yenilmiş hayret. bir takımın hiç bir defosu olmaz mı tüm onbiri bu kadar uyumlu ve güçlü olur mu bir sürüde adam sattılar üstelik.
Donk ah Donk bu sefer güldürmedin üzdün.

Bu maç Alanya deplasmanı için iyi bir ders olur umarım.Kupa maçında yenildik diye karalar bağlayacak değiliz umarım bu performanslar önümüzdeki maçlar için örnek olur.

Marcao yaptığı penaltı inanilmaz aptalca. Pozisyon yok penaltı yapıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya babelin ne işi var kanatta, neden gedson ilk 11 de değil, neden kerem sağ kanatta yok? mağlubiyetin tek sorumlusu sensin Fatih Terim

Büyük şanssızlık vardı üstümüzde bugün
İlk yarı kötüydük tamam da ikinci yarı direkler vs .

Geri
Üst Alt