⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Gençler tamam alanya geri cekildi ama bir ton da pozisyona girdik 3 0 dan sonra hangi takım bu kadar kaçırır... Enseyi karartmayın... Hakem şerefsizi ve laubalilikten kaybettik... Valla muslera bile konsantre degildi... Neyse unutacagız
bence hiç unutmamalıyız defolarımız alenen belli oldu çünkü.

Ya abi kafayı yiyeceğim, babelin kanatta oynayamayacağını 2 senedir öğrenemeyen adam teknik direktör müdür?
İki senedir adama babelden başka kanat mi verdiler. Ayrıca bende artık kerem orda oynasin istiyorum hoca hata yapıyor Babel ısrarı ile buna katılıyorum ama Fatih hocaya hoca değil diye yazmak bir Galatasaraylinin yazabilecegi bir cümle değil. Yani fikirlerimizi daha düzgün cümleler ile anlatmak varken bu şekilde yorumlamak doğru değil bence. Bende ilk yarıdaki oyun için hocaya kızdım ama sahaya çıkan futbolcuların da bu kadar basit top kayıpları yapacağı. Mücadeleden kacacagi kimsenin aklına gelmezdi. Birde 5 tane oyuncu değişmiş. Illa bir alışma süreci olcak. FIFA oynanmiyo sahada.

Bekleyin 2 maç bekleyin. Kendi topcusunu sizin kadar boklayan taraftar yoktur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sacmaliyor Galatasarayli olup olmadigi bile belli degil adam hazir degil ama 1 gol atiyor bide asist yapiyor asist dedigim vurdugu toptan maminin tamamlamasi orada kendi becerisiyle topu kapmisti .Cocugu begenmesi icin ne yapmasi lazimdi acaba?

Hayir mqcin son bolumlerinde gerife bekeldiler ki en tehlikeli pozisyinumuzu 77 de sanirim bulduk o dakiakda en ilerideki iyunculari ortasahinin ortasindaydi..Zaten birqz ileri ciktilar mqcin sonunda rahat 5 dakika yediler paslarla cizgide oyalanarak..
Maç boyunca önde baskı yaptılar 55'den sonra zaten biz gelmeye başlamıştık goller dışında 2 direk+ 2 net pozisyon var. Eğer bu maçtan gerekli dersler alınırsa Babel'den kanat olmayacağı, Belhanda'nın maç seçtiği o yüzden yedeğe çekilmesi, Kerem'in artık sağ kanatın teslim edilmesi gibi bizim için hayırlı bir maç olmuş olur. Umarım bu dersler alınmıştır.

bu arada yedlin ileri cikip geri donmemesiyle unlu bence tutmayacak tek transfer o

Yorgunluk rehavet ve şansızlık ve terimin hadi belhandayı oynatmasını gedson tam hazır değil felan anlaşılırda keremi babele kurban etmek ayıptır yaw yazıktır günahtır arkadaş .nedir bu akıl tutulman.al oynat kötü oynuyorsa kerem oynasın ,çocuk oynaya oynaya iyi oynamaya başlar.yaw kazan işte keremi kötüde oynasaydı gene kazanmaya çalış arkadaş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim artık rakip önde basarken pasla çıkmak için bir plan yapmamız lazım her defasında aynı sorun arkadaş, dün juve inter maçına bakıyorum inter pasla çıkıyor aynı baskıyı yiyor ama boş adamı buluyorlar bu kadarına çalışılmaz mı anlamadım.
Cevabi basit oyuncular statik Sabit yerinde durmaz, boşa çikip kendini gösterirse baskidan kurtulursun, Belhanda ve Babel'den ne yapip edip kurtulmaliyiz, insallah Fatih Hoca takimi sadece Şampiyonluğa konsantre olsun diye bu maçi sallamıştir, yoksa gercekten bu Cağdaş Atan denen herife devamli taktik olarak ezilmesi gercekten tuhaf..

Sacmaliyor Galatasarayli olup olmadigi bile belli degil adam hazir degil ama 1 gol atiyor bide asist yapiyor asist dedigim vurdugu toptan maminin tamamlamasi orada kendi becerisiyle topu kapmisti .Cocugu begenmesi icin ne yapmasi lazimdi acaba?
Ben de Galatasaraylı olmadığını düşünüyorum. 20 gün idman yapmayan gedson hala bunları yapıyorsa saygı duymak lazim.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz pres yediğimizde pas atacak boşta adam bulamıyoruz çünkü oyuncular ileride bekliyor, hareketsiz duruyorlar. Babel, Belhanda, Onyekuru sadece topu ayaklarına beklediler bu maç. Ne zaman değişikliklerle biraz hareket kazandık daha rahat çıktık. Tabii bunda Alanya'nın biraz geriye çekilmesi de etkili oldu.
Muhakkak rakibin geri çekilmesi etkilemiştir ama bizimkiler mevkilerinde çok statik duruyorlar dediğin gibi, önceliğimizin bu olması lazım çünkü o bölgeyi hızlı geçtiğimiz her zaman pozisyon bulma şansımız daha fazla oluyor.

Geri
Üst Alt