⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Rotasyona çok gidersek babalara gelebiliriz, havanın bozulmaması ve alanya deplasmanı için şimdiden destur çekmek adına as kadro oynamalı istisnalar olabilir ama omurga kesinlikle oynamalı.

Muslera
xxxxx xxxxx Marcao xxxxx
Taylan
xxxxx Belhanda Gedson xxxxx
Mostafa​

Kasimpasa maci var , sikintili olabilir büyük bir Rotasyon beklemiyorum.

Okan kalede olur yada Muslera oynar istiyorsa!
Luyindama ilk 11
Emre Akbaba ve Ömer ilk 11
Babel ilk 11
Etebo ilk 11
Falcao veya Mostafa oynar gibi .

Gedson oynamali kadrodaysa. Bundan sonra nispeten kolay bir fiksture giriyoruz. Orada herturlu show yapar. Alanyaya karsi merak ediyorum

Kaleci dinlendirmek nedir ya kim icat etmis bunu? Taylan'i Donk'u Belhanda'yi dinlendir anlarim da Muslera ne alaka? Ayni hataya dusen tum kulupler catir cutur eleniyor yerel kupalardan. Yari rotasyonla gule oynaya kazanacagimiz bir mac, bosuna vermeyelim.

Marcao-Taylan dinlendirilsin.Gedson ve Falcao oynayabilecek duzeyde ise sure almalilar ihtiyac olacak ilerleyen zamanlarda.Yedlin yuksek ihtimal 11 baslar.Rotasyonlu bi kadro bekliyorum acikcasi.Kerem'i de umarim 11 oynatir Fatih hoca aksam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek maç olduğu için sıkışık fikstür olayına katılmıyorum, zaten üç maçta kupayı alıyorsun ve direkt Avrupa Kupaları yolu açılıyor.Derbi galibiyeti sonrası yakaladığımız havayı devam ettirip su akarken testiyi doldurmaya devam etmeliyiz.Kaldi ki Alanya öyle abartıldığı kadar iyi takım değil,hele takım savunması hiç iyi değil.Ligde kaybetme sebebini herkes biliyor,Etebo'nun acemice atılması ve kalecinin saçma sapan hatalarıydı; Babel'in golü sayılsa o durumda bile kazanmış olacaktık.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Emre
Etebo
Kerem (oğulcan) Belhanda Emre A Babel
Mustafa

Böyle bir 11 bekliyorum

Muslera Yedlin Luyindama Marcao Emre Taşdemir Etebo Oğulcan Belhanda Gedson Fernandes Kerem Mohamed

Böyle bir 11 ile cikacakmis bazi twitcilere göre

Geri
Üst Alt