⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Yedek kadromuz da gayet iyi. Hoca rotasyon yapmalı. Okan yedlin Luyindama ozonwor emre, etebo ömer akbaba , babel halil kerem 11i rahatlıkla yeter alanyaya.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedekler ile çıkalım etobo gibi isimler hazır olmalı

Malatya maçında hoca nerdeyse ilk 11 ile çıktı bu maçta da aynısını yapar bence .
Ama ben ozornafor gedson Halil Oğulcan kerem gibi gençlerin oynamasını istiyorum .Defansta hoca bir alternatif çıkarması lazım marcaonun yerine ozornafor da sol ayaklı idi hiç denemedi orada onu

Bütün yedekler göreve.

terimin geç değişikliliği 2 bek'e maloldu ve beklerde yedek kalmadı.yedlin var yedeği şener ama şenerle 2 dkk oynanmaz.sarachhi gitti emre taşdemir var o da 5-10 dkkda patlıyor.yedeği yok hadi var diyelim ömer bayram o da vasıfsız.

terimin yerinde olsam 3-5-2 oynarım bu alanya maçını .enazından linnesin belki hafif sakatlıktır dönerde solda oynar diye.

Kerem - Halil kesin oynamalı. Eğer iyileşmişlerse Falcao, Feguli ve Oğulcan da oynamalı. Kupayı çok da kayıp olarak görmüyorum. Ama yedekelrin hazır olması için devam edelim.

keremi bu maç bekliyorum oynatılır diye çünkü emre kılınç f5 maçında uzun süre oynadı.mustafa oynatılır gene halil yedekte durur bence.kuru oynatılır.taylan dinlendirilmeli hoca luyiyi oynatıp donk etebo gedson yapabilir.ya da ömer bayram etebo gedson yapar donkuda dinlendirir enazından 45 dakika dinlendirir.

................................................musli......................................
...yedlin.............luyi...................marcao........emre.........
..........................etebo.......donk.................gedson..........
.....kerem.......................................................kuru..............
......................................mustafa...........................................

bu 11 olabilir tahminimce.

Falcao ile Mustafa'yı aynı anda sahaya koyalım. Bir görelim nasıl oluyor, çok merak ediyorum. :)

Sakatlanan futbolcuların durumu ne zaman belşi olacak?

taylan dinlensin büyük mücadele ediyor kaç maçtır, falcao efendi teşrif etsin bir zahmet ,bu maç yedlin i izleriz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt