⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Bizde orta açmayı bilen bir kişi bile yok. Anlamıyorum bunlar antrenmanda orta çalışmıyolar mi ya.

Fb macinda Nazim Onyekuru’ya adim attirmadi, simdi de Tayfur. Kendine ceki duzen vermesi lazim. Sahada hic yok.

Acikcasi elenmek lig icin hayirli olabilir. benim anlamadigim neden tam kadro cikiyoruz. Takim adeta hocayi protesto ediyor.

Çevirmek için hayvan gibi koşucaz şimdi

Lig için de yorgunluk olacak

Hiç iyi olmadı bu böyle

İşin garip tarafı ben de maçı çevireceğimizi düşünüyorum.Ama öncelikle gerekli değişiklikleri yapmak şartıyla.
Bu dizilişle devam edersek Emre'nin ve Belhanda'nın o markajdan kurtulabileceğini sanmıyorum ya da oraya kim geçerse geçsin o markaj devam edecektir. İki 8 numaramızı kitledi ilk yarı, pozisyonu geçtim orta sahada 3 pas yapamadık. Oyunu kenara yönlendiriyor Çağdaş, çünkü orta açamadığımız ortada. Kenarda topu eziyor, kaptırıyor kontra yiyoruz.

Babel diyoruzda adam yine bir şekilde oyunda . Onyekuru nerede ?
İyi de onyekuruyu pas atacak adamlar şunlar.
Emre kılınç
Emre taşdemir
Belhanda
Taylan

Şu dortluden tesdemir ikinci ligde bile siritacak kalibrede, Taylan artık bitti daha yorgunluktan.
Diğer ikisi de yanındaki adama pas atabilmesi mucize.
Yani. Onyekuruyu pozisyona sokabilecek oyuncular sokamiyorsa suç onda değil ki.

Ikinci yarı yapılacak belli, 60’a kadar farkı bire indirdin indirdin, indiremezsen, marcao taylan dahil 5 as oyuncuyu direk çıkaracan

Maçtan ümidi kesecen

Tabi, normal olan tüm kupalara talip olmak ama paşalarımız yorgun, Çünkü tüm gün şantiyede çimento taşıyorlar ya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım Onyekuru'nun olduğu her kanatta ki bek kötü görünür. Çünkü Onyekuru içeri girerek oynuyor kendi bekini oyuna sokmak gibi bir huyu yok. Bek saf gibi iler geri koşup durur Onyekuru'nun olduğu kanatta.

Net penaltımız atlanmış. Yazıklar olsun

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem yok diyip durmayın yav.....

2021-02-10 (6).webp

Geri
Üst Alt