⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Sonraki hafta alanya deplasmanı var. Babacar la sadece luyindama baş edebilir. Hatta 3 lü çıkıp luyi yi ona verip diğer stoperler kademe ve oyun kurma görevi yapsın sadece

Son düzenleme:
Gedsonu tam hazir olarak ne zaman goruruz baylar? Hazir olmayan hali bile baya olumlu

babelin kanat oynamayacağını herkes öğrendi terim hariç..

belhanda vurdumduymaz..az kalsın muslereya kırmızı kart gördürüp penaltıya sebebiyet verecekti.

gedsonu ilk 11 de görmeyince çok şaşırdım..

alanyanın bir taktiği varken bizim yoktu..

6-3 alacağımız maçı kaybettik, ikinci yarı atletik oyuncular girince iki takım arasında bariz fark oldu, Donk’un yerine Luyindama, Emre T. yerine Ömer, Babel yerine Kerem ve Belhanda yerine Gedson oynasın artık

Ulan hakem.serefsizlik yapmayip uzatmayi 5 degil hakettigi gibi 9 dk uzatsaydi fb ye yaptiklari gibi uzatmaya gidersi, alirdik.

Saglik olsun. Bence iyi oldu. Bu sene pespese maclar, 3 buyukler arasinda en dar kadro olan bize extra sorun cikartiyordu.

Var hakemi Halis diye biliyorum ben

İyi oldu bu ciddiyetsizlik ile lig macina cikmak daha kotuydu ayaklari yere basmistir bizjmkilerin

bu maç sonucu ve maçta yaşananlar bizim şampiyonluğumuzun habercisidir. Ama bu maçta yaşadıklarımız, gördüklerimiz şampiyonluğun en büyük motivasyonu oldu. Şampiyonluğun habercisi diyorum

Tamamen rehavet ve yorgunluktan kaybettik şu maçı. Marcao Donk Belhanda Taylan haftalardır aralıksız oynuyor ve bitik durumdalar. Babel ve Emre Tasdemir de berbat olunca 3-0 geriye düştüğün maçı çeviremiyorsun işte. Etebo Luyindama Kerem 11 başlasa alırdık bu maçı sağlık olsun.

Kupa alsak güzel alamazsak da çok da önemli bir olay değil hem takıma hem de hocaya iyi bir ders oldu her maçı ciddiye almak lazım... Maça gelirsek Yedlin ofansif olarak iş yapacak belli lakin defansı sıkıntılı olacak bu da çok belli ... Gedson hiç beklemeden ilk maçta Belhanda yerine sahaya sürülmeli ayrıca Kerem artık kesinlikle 11'de başlamalı ...

Bu maçın bizim adımıza kazanan tarafı Gedson Fernandes oldu Kasımpaşa maçında ilk 11'de başlar artık Mohammed'e söyleyecek söz bulamıyorum zaten ayva ayva

Haddini bileceksin ve öyle oynayacaksın. Bu oyun laubalilik kabul etmez. Adamlar haddini bilerek oynadı ve mücadele ettiler semeresini de aldılar. Donk belhanda ve Babele yer yok bu oyunda. Hayırlı bir yenilgi oldu ve umarım bu yenilgi hocayı da futbolcuları da kendine getirir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçla birlikte oynadığımız son 5 maçın 4'ünü Alanya almış renktaş. Adamların bize üstünlük kurması için daha ne yapmaları gerekiyor?
02.02.2019Alanyaspor1-1Galatasaray
07.12.2019Galatasaray1-0Alanyaspor
05.02.2020Alanyaspor2-0Galatasaray
12.02.2020Galatasaray3-1Alanyaspor
08.07.2020Alanyaspor4-1Galatasaray
19.10.2020Galatasaray1-2Alanyaspor

üstünlük nerede?

Geri
Üst Alt