⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Yav Emre Kılıncın ayağına basıyor , penaltı yok.
Alanyanın penaltısı baya ucuz geldi bana.
Dikkat edersen normalde hakemlerin fark edip vermesi lazım ama sırf Emre itiraz etmediği için penaltıyı vermiyorlar. Bu ülkede hakemin illa tepesine mi binmemiz lazım penaltı almak için?

Neyse angarya kupadan elendik Gedson iyi ışık verdi olumlu tarafından bakacak olursak

60-65’e kadar alanya her adamımıza yakın markaj yaptı ve 3 adamla da önde bastı

Bunu nasıl yapabildi

Çünkü biz rakibin kucağında hareketsiz birileri topu getirsin diye bekledik hep

İşte 1,5-2 sezondur aksayan oyunumuz bu

Sonra hareketli çocuklar girdi, çok yetenekli olmasalar da nasıl fark etti hepimiz gördük

Babel, belhanda çıkması ciddi farkettirdi

Gedsın, Etebo çok ciddi fark yarattı

Ömer yetenek bir yere kadar ama ciddi fark yarattı

İsteyen koşan oyuncu olacak aga

Biri şu takıma nasıl orta yapılır öğretsin yav Mohammed gibi toplara raket gibi kafa vuran golcümüz var Emre Taşdemir bir taraftan yedlin diğer taraftan ne emre kilic ne Ömer Bayram hepsi dağlara taşlara orta atıyor adamın tam kafasına muz orta yapmalılar

Lan oglum biz 2 ay once hangi kadrolarla maca cikip mac kazaniyorduk. Yeni transfersiz kadro düşünemiyorum suan

Rakipe gelince tak penalti ama bizim oyuncunun ayagina basilica birsey yok.
Illa bacagimi kopmasi lazim penalti için.

02.02.2019Alanyaspor1-1Galatasaray
07.12.2019Galatasaray1-0Alanyaspor
05.02.2020Alanyaspor2-0Galatasaray
12.02.2020Galatasaray3-1Alanyaspor
08.07.2020Alanyaspor4-1Galatasaray
19.10.2020Galatasaray1-2Alanyaspor

üstünlük nerede?
Son 5 maçta 4 mağlubiyet almışız diyorum bana çıkıp 2019'dan örnek maç yazıyorsun.

05.02.2020 Alanyaspor 2-0 Galatasaray
12.02.2020 Galatasaray 3-1Alanyaspor
08.07.2020 Alanyaspor 4-1 Galatasaray
19.10.2020 Galatasaray 1-2 Alanyaspor
10.02.2021 Galatasaray 2-3 Alanyaspor

Yani şu son 5 maçtaki 4 Alanya galibiyetine bakıp eşitlik görüyorsan zaten bir şey diyemem.

Takım 3-0'dan sonra maçı 7-3 kazanabilirdi. Demek ki 3-0 olmasa devre başı çevirecektik ki tahmin ediyordum çünkü ilk yarının özeti rehavetti bizim yetersizliğimiz vs değil.

Rehavet hakkımızı savdık lige daha konsantre olacağız bardağın dolu tarafından bakalım.

Mohamed gibi bir cevherimiz var adam tek başına 2 xG yapmış olabilir böyle bir performans yok. Gedson ise golden önce kaptığı top attığı gol ile bu ligin anasını ağlatacağını gösterdi.

Alanyaspor'u tebrik ediyorum.

6-3 alacağımız maçı kaybettik, ikinci yarı atletik oyuncular girince iki takım arasında bariz fark oldu, Donk’un yerine Luyindama, Emre T. yerine Ömer, Babel yerine Kerem ve Belhanda yerine Gedson oynasın artık

ben luyindama, gedson ve keremi ilk 11 de başlar diyordum..taylan mutlaka dinlenmeli diyordum ama hoca tuhaf bir kadroyla başladı maça.

Hocada da oyuncuların bazılarında da hata var. Sağlık olsun. Rakip 3-0'ın rehavetiyle oynadı ama son yarım saat sezonun kalanı için olumlu sinyaller veriyor. Alanya pozitif futbol oynayan takımlardan biri. Belki de hiçbir takıma karşı bu kadar zor durumlara düşmeyiz sezonun kalanında. O yüzden gerekli dersler çıkarılırsa hayırlı bir mağlubiyet olabilir bu.

Yenilgiyi net hakettik. 3-0dan sonraki baskı yanıltmasın, Alanya zaten 3 tane attıktan sonra çekildi. 0-0 1-0 giderken top göstermediler nerdeyse boşluk bırakmadılar hiç güzellemeye gerek yok. Kötü futbol hak edilen bir mağlubiyet umarım ders olur.
İlk yarıdaki vurdumduymaz kadronun ürünüdür o futbol. Ve tabii statik ayağına top bekleyen oyuncular da cabası. İkinci yarıdaki hareketli oyun sadece Alanya’nın çekilmesiyle açıklanmaz. Belhanda, Babel, Taylan ölü gibilerdi. O skorun oluşması normal. Muslera bile normalde 2. golü yemez ama oldu işte.

Yenilgiyi net hakettik. 3-0dan sonraki baskı yanıltmasın, Alanya zaten 3 tane attıktan sonra çekildi. 0-0 1-0 giderken top göstermediler nerdeyse boşluk bırakmadılar hiç güzellemeye gerek yok. Kötü futbol hak edilen bir mağlubiyet umarım ders olur.
Öyle bir şey yok hocam 3-2ye gelen maç karşı tarafın inisiyatifi ile olmaz kötü oyun konusunda haklısın bizimkiler gevşek olmasa bu maçı ilk yarı çözerdik.

Geri
Üst Alt