Maalesef Diagne Babel Falcao gibi adamlarla hali hazırda Uefa anlaşması varken bir de kadroyu maddi olarak sıkıntıya soktuk. vefa da yapamadık ve gelecek yılları da sıkıntıya soktuk. Bu günleri çektiğimize de değmeyecek yani çok üzgünüm...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca klasik inat ederek oyuncu kazanırım düşüncesinde ama akbaba coktan bırakmış oynamak istemiyor artık belli

besiktas maci icin kasmadigi hali konya-karagümrük-kasimpasa-kayseri-antalya maclarinda kastigi halin birebir kopyasi
arada hic bir fark yok. malatya biraz akilli olsa cok rahat 2-0 yapmisti.
Bizde akilli olsak cok rahat 2 gol atmistik bizim pozisyinlar daha net nerenizle izliyorsunuz bilmiyorum

hoca çek babel'i santrafora al keremi sola. akbaba yerine de oğulcan.

Bizde akilli olsak cok rahat 2 gol atmistik bizim pozisyinlar daha net nerenizle izliyorsunuz bilmiyorum
o toplar malum oyuncuya geldigi sürece gol olmasi zor. cok degil daha 2 sene önce sampiyon gibi oynayan ve sampiyon olan galatasaray bu deplasmanda kupada malatya'yi güle oynaya 5lemisti. 45 dakikada %70 topla oynayip 2 kez rakip kaleyi gördük.

Ben anlamiyorum Galatasaray'i yenmek o kadar basit ki ... Bize yenilenleri hic anlamiyorum ..

1. Defans arkasina uzun top ..
2. Kanatlari kitle
3. Topu kornere at .. zaten kornerler bombos
4. Faul yap .. duran toplar zaten faso fiso
5. Birak pas yapsinlar .. zaten bir iki pas'tan sonra takiliyoruz
6. Zamaninda oyuncu degistir ve baski olustur ..
7. Cift forvet oynat

Bu takımın antrenmanlarından herhangi biri şeffaf bir biçimde tüm detayıyla yayınlanmadığı sürece bu takımın antrenman yaptığına inanmayacağım. Açma germe hafif ısınma şeklinde geçiyor muhtemelen.
İnsan bir ödüllü frikik falan çalışır ki gördüğmüz üzere o da yok gibi.

yıllar sonra youtubeda bu maçın devre arasında hocanın tam bir aydır size seslenmiyorum nedir bu haliniz maça çıkıyoruz kupa maçına minvalinde tepkisini göremezsem hatrım kalır

Yarin gelse baslarsin Terimin yapacagi transfer bu kadar olur demeye
Arkadaş fofana'yi isteyen kim.

Fofona'nin bir tık üstü ve futbol aklı olan tarzda hızlı adam lazım bize.
Hoca onyekuru'yu getirdi diye ne zaman eleştirdim.
Aç bak 2 sene öncesine

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Tasdemir-Saracchi
Kerem-Akbaba

Hemen yapacagim hamleler olurdu. Ogulcan ve Ozornwafor'u da forvete ve orta sahaya atardim ilerleyen dakikalarda. Diagne ve Babelli 4-4-2 olmali

Bu takımın antrenmanlarından herhangi biri şeffaf bir biçimde tüm detayıyla yayınlanmadığı sürece bu takımın antrenman yaptığına inanmayacağım. Açma germe hafif ısınma şeklinde geçiyor muhtemelen.
İnsan bir ödüllü frikik falan çalışır ki gördüğmüz üzere o da yok gibi.

Fitnes.. Ayak Futbol .. Belhanda'nin cocuklariyla vakit gecirmece .. haydi eve.

Yine degisiklik yok. 45.30'da yemesek bari

Geri
Üst Alt