⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Barış Alperin degeri 250 bin TL, bundan fazlası kazık. Biz bunun için kac milyon euro verdik?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
3 sanırsam

ilk zamanlar top ona geldiğinde heyecanlandıran tek isimdi. nası bu hale geldi anlamadım. kerem den falan potansiyelli duruyordu fizik gücünden dolayı. elini kırdı orda baya geriye gitmiş.

Ismail çipe gitsin Aksaray'da bir gece kulübünde güvenlik yapsın, başka bir işe yaramaz.

Şuna dikkat çekeyim , Denizli top oynamadı , sadece 2 kontra atak yaptılar o kadar. Allah bilir bir de oynasalar neler olacak. Cidden rezalet ya. Hani şu ilk yarının kelimelerle izah edilecek bir şekli yok. Ne desek boş . İkinci yarı çıksak 5 gol atsak da ben bunu kabul edemiyorum ya .

Ulan Denizli ptt'nin 18. sıradaki takımı . Bırakın Süper Ligi . Liginin en az gol atan takımı . Geldi , Ali Samiyen'de bize 2 gol attı. ( İLK 45 DAKİKADA )

xG'miz kaç? Yüksekse gole çevirmemiz önemli değil. xG ile oyun iyi diyenler twitter'da ortaya çıktıysa paylaşalım.

Sizde oyuncuların ve kadronun yetersizliğini ve transferlerin rezalet boyutunda olduğunu kabul edin.Bununda baş sorumluları burak ve terimdir.
Oyuncunun sucu yok kapasitesi bu alaninaldiranin sucu..O yuzden cicaldau koru demenin analami yok k aldirdi 6.5 milyon ..Daha onemlisi bu mirutani cicaldauyu biz kimle oynuyosak o takima verin cok daha iyi gorunurler hoca ve sistem farkindan dokayi..Darri yildiz oluyosa ya da her hafta karsi takimdaki uyduruk oyuncu yildiz oluyosa bizdeki zaafiyettir olay

Vasatlar sürüsü bir tane üst düzey oyuncu yok sadece adımiz Galatasaray işte

rumenlere bok atmayi birakin yav. pas hatasi yapilir şut zayif olur.
ömer napiyor abi ömer son 3 macta 2 kere bek oynayan adam onyekurudan daha fazla ortalama sürede ofansta kalıyor. ofansa esek gibi kosmayi biliyor sen beksin kardesim geriye niye kosmayio emekli dayilar gibi orta sahada takiliyorsun.
rumenler yatirimlik topçu bi salin adamlari.
Ömer bu takım camaroglani mi yoksa günah keçisi mi? Hayvan gibi bonservis ve maaş ödediğimiz adamlardan değil de onlara göre baya az maaş alan ve bedava gelen Ömeri mi konuşalım?

marcao acilen satılmalı diyenler

Bu maçı alırız da, hoca taktik falan uygulamıyor.

Bu maç öncesi ve devre arası oyunculara ne diyor merak ediyorum.

Keske Amazon bizim için de bir seri yapsa, Tottenham gibi.

Geri
Üst Alt