⚽ ZTK 22/23 3. Tur | Galatasaray 7-0 Kastamonuspor | MS | 19 Ekim | A Spor

1 gol kesin yeriz.

2 tane atabilir miyiz,

futbol şöleni

Acaba stad doluluk orani ne durumdadir.

Kombinemi satisa cikardiktan kisa süre sonra, satildi diye mesaj aldim kulüpten, sasirdim acikcasi.

Vallah taraftar yine oynanan oyuna ragmen iyi destek veriyor.

İşte algı böyle bişey. fb herkesi yeniyor gs herkese yeniliyor. Acaba yener miyiz geyikleri bu algılardan oluyor. Ama ligte bütün takımlar aynı puanda.

Herkes kayseriye 3-4 vuracağımızı düşünmüyor muydu? Kimse maç geçti diye yoo yenileceğimizi biliyorduk çekmesin. İki günde tufaya geliyorsunuz.

Ertesi gün mesai günü iken , az ama çok uzama ve penaltılara kalma ihtimali olan bir maç niye 21.00 de başlar:unsure:

soğuk bi gün max 19da başlaması gereken maçı 21e koymuşlar

İşte algı böyle bişey. fb herkesi yeniyor gs herkese yeniliyor. Acaba yener miyiz geyikleri bu algılardan oluyor. Ama ligte bütün takımlar aynı puanda.

Herkes kayseriye 3-4 vuracağımızı düşünmüyor muydu? Kimse maç geçti diye yoo yenileceğimizi biliyorduk çekmesin. İki günde tufaya geliyorsunuz.
Cok iyi oynuyoz bu sene diyen adamlar iyi oynadigimiz mac yok demeye basladi .Ligin en iyi takimlarindan adanayi Kendi evinde darma duman edecektik az sansimiz olsaydi.Bu macta uretemedik dogru ama 2. Yari yenilgiyi hakkedecek kadar kotu degildik.Atta o top barisin eline degil beline carpsa 2-0 dan mac ceviren takim olacaktik

Cok iyi oynuyoz bu sene diyen adamlar iyi oynadigimiz mac yok demeye basladi .Ligin en iyi takimlarindan adanayi Kendi evinde darma duman edecektik az sansimiz olsaydi.Bu macta uretemedik dogru ama 2. Yari yenilgiyi hakkedecek kadar kotu degildik.Atta o top barisin eline degil beline carpsa 2-0 dan mac ceviren takim olacaktik

Tam olarak öyle. Aynı şekilde ts deplasmanında da galibiyet kaçıran bizdik. Problemimiz birsürü pozisyona girip gol atamamaktı. Şimdi fblilerden gaza gelip ceza sahasına giremiyoruz oyun planımız yok diyorlar. Evet kayseri maçında dağınıktık. Yanlış tercihler oldu. İlk defa bu kadar etkisizdik. Ama her hafta olduğu gibi yine aleyhimize hakem kararları oldu. Kötü oyunum ve hocanın kötü tercihleri benim takımımı bağlar. Hakemleri bağlamaz. Tabiki hakemleri eleştireceğim. Hele bu saatten sonra takımı hocayı eleştiren aptaldır. Z kuşağı fb nin nasıl yavşak bi oluşum olduğunu bilmiyor. Bi süredir şampiyon olmuyor fb diye küçümsüyorlar.

Umarim bu mac icin yedek kadro sacmaligi yapmayiz. Zaten as kadro'nun ne yaptigi belli degil, form kazanmasini istedigimiz topcularin ilk 11'de 90 dakika oynamasi gereken mac. Icardi, Dubious vb. sahada olmali.

Lig'de 9 maçta 10 golümüz var. Yeter artık gol istiyorum, gooooooool.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt