- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Cok yumusak olduk gibiicardi kerem
rashica sergio torreira yusuf
kazımcan-abdülkerim-nelsson-dubois
muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok yumusak olduk gibiicardi kerem
rashica sergio torreira yusuf
kazımcan-abdülkerim-nelsson-dubois
muslera
hakem iyi demistim ya mac baslamadan
ads maçından önce de aynısını diyordunuz gördük miço torreira orta sahasınıCok yumusak olduk gibi
Torreira- Sergio asla bozulmamalı sakatlık veya ceza yoksa. Maçına göre yanlarına Midtsjö, Berkan veya önlerine Mertens, Yusuf atabilirsin.os orjinli 2 topcu yeter diyorum. yok miço yok mata gerek yok. torreira sergio devam
rakipte belo vardi amaads maçından önce de aynısını diyordunuz gördük miço torreira orta sahasını![]()
Aynen onda da yok onda biraz fizik var farklı olarak omuz felan koyabiliyorRaschica'da da yok.
Adss macinda iyilerdi kayseri macinda helva gibilerdi. Basimizda hoca yok. Derhal gitmeliads maçından önce de aynısını diyordunuz gördük miço torreira orta sahasını![]()
ikisini de kazandık say.tutulma ikisine cok yarıyo.kerem bile düzelecek ve forma girecekFormda bir Rashica ve Seferovic büyük etki ederdi as kadroda. Umarım o formu yakalarlar.
Guardiola : ulan bu nasıl benim aklıma gelmedikalecimiz forvet oynasın nasılsa ofsayt