⚽ ZTK 22/23 3. Tur | Galatasaray 7-0 Kastamonuspor | MS | 19 Ekim | A Spor

Hic rotasyon falan düsünmesin hoca, bakalim kalede okan ile önde yabancilardan kurulu bi as 11 görelim. Iyi Oyun görürsek, ligde de fazla radikal bir karar olmaz, muslerasiz yolumuza devam ederiz bu sezon.
Yedek oyuncu küsecek falan anlamam daha as 11i oturtamadik abv

tüm antrenmanlar da taraftara açık olsun millet bakıyo diye iki top teperler belki

tüm antrenmanlar da taraftara açık olsun millet bakıyo diye iki top teperler belki

Hafta ici hic taraftara acik antrenman yapiliyor mu?

Gladbach'da haftada en az iki defa tarafara acik antrenman oluyor, antrenman öncesi ve sonrasi taraftarlar imza toplayabiliyor ve fotograf falan cektirebiliyor. Ben de zamaninda gidip forma imzalatmistim.

Bizim de mutlaka yapmamiz gereken bir sey. Oyunculara iyi gaz verir bizim taraftarlar.

yapacagi rotasyonla asil ilk 11 baslamasi gerekenleri oynatir sanirim cogunlukla.

bu mac kerem yunus mertens sefer oynasin. ligde daha bir sey yaptiklarini görmedik nasil olsa. diger cocuklar ligde oynasin.

Muslera
Dubois Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Yusuf Torreira Sergio Baris
Rashica Icardi

Kastamonusporu'da yenemeyeceksek kapatalım gidelim kulübü. farklı geçer maç.

mertensi ortasahanın ortasına diker yine

Öyle bir maç ki fark atsak '' getirin Kastamonunu hocam/futbolcularımız şov yapacak" denecek. Zorlansak doğal olarak küfür edeceğiz. Hasılı kelam laf çakmayacağımız bir sonucu olmayan maç

Türkiye Kupası'ndaki 18 zaferimizi flood olarak paylaştım.

Dikkat etmek lazım kupa maçlarında her şey olabilir.

Mesela Gladbach şu an ikinci ligin lideri Darmstadt'a 1-2 skorla eleniyor 85.dakika itibariyle eğer gol atamazlarsa.

Geri
Üst Alt