⚽ ZTK 22/23 4. Tur | Galatasaray 2-1 Ofspor | MS | 8 Kasım | A Spor

Yunus'u çok severim ama maalesef kocaman bir hayal kırıklığı yine. Maçın net en kötüsü.

Gomis iyice içine etti ilk yarı dalga geçer gibi. Berkan- Midstjö kötüler hatta Nidstjö Berkan'dan da kötü. Dubois çok iyi. Emin - Ross farkını gösteriyor Ross'un yemeyeceği çalımları yedi topladığı topları topları toplayamadı. PVA bildiğimiz gibi.

Mata da kötü yunus zaten suratsız oynuyor berkan bu zaten 2 de yürüyen forvet olunca böyle oluyor işte.

Yunus için en net tespitlerden biri ekşiden gelmiş.
kankası kerem gibi geriye koşmadığı icin, sezon boyu kankasıyla birlikte rashica ile baris alper'in yedegi kalacak oyuncu. ıcerde 2 tane hayvan gibi forvetimiz varken, orta acmayip, yanindakine pas vermeye 30 dakikadir devam ediyor israrla

Okan ikinci yarıya yunus ve seferle başlarsa ağır söverim

Berkan'i begendim. Istekli arzulu oynuyor. Az hatayla oynamaya calisiyor...

yunus acayip büyük hayal kırıklığı oldu benim için gerçi bundan haftalar önce bu çocuktan birşey olmaz dediğimde bazı ulemalar yunusu savundular neyse midsjo dubua mete gayat iyi .Berkanın topçu olduğuna dair şüphelerim yaklaşık 1 yıldır devam ediyor

Hoca fazla süre vermemesi sebebiyle kupada Gomis ve Seferovic'i beraber oynatma fantezisine giriyor fakat saçma ikili ya eğreti duruyorlar sahada.

Yunus asiri kotu.Dubois olmasa sag berbat.Yunusun cikmasi lazim.Sefer ne kadar gol de atsa kotu.Hayalet gibi.Onun da cikmasi gerek.Gomis dunyalari kacirdin be.Ama 2. yari gol atar gibi.Bide su gereksiz calim olayi olmamali.Okan hoca biraz bu konu da sert olmali.Futbol zevkimi kaciriyor.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir an kalede okan oldugunu unuttum adam şuta hazırlanırken öyle rahattım ki... Gol olunca iyi şut olmasına rağmen "oha muslera nasıl yedi lan bunu" dedim içimden... Sonra boşluğa dalıp muslera konforunun biteceği yakın geleceği düşünmeye başladım... Nasıl olacak o iş ya

Son düzenleme:
Bu takıma ihanet eden 3 kişi var PVA,yunus ve kerem

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt