Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus ondan daha büyük bir sıfırdı ilk yarı maalesef.Su macta Mata'yi begenmeyenler var ya ne diyeyim. Pes yeminle.. Besiktas macinda da dedim yerliler sikintili. Baris girdiginden beri ne yapti? Ilk yariyi izleyemedim o yuzden Yunus hakkinda yorum yapamiyorum ama yerine giren Baris kocaman bir 0.
Kesinlikle ama bunları da bu sistem alır, aynı şekil eğitir. Yine deliren biz oluruz. HUM da böyle başlamıştı. Fırat'ın 2011-12 iyiydi. Kendi kariyerlerini rezil kepaze ettiler.Huseyin gocek gibi hakemler yonetecegine boyle adamlar yonetsin, hata yaparsa enazindan genc tecrubesiz dersin
gs her maçını 3. lig takımlarıyla oynasa emin ol daha çok beğenirsin renktaşBu sene ilk defa bir hakemi beğendim.
Adamın oynayacağı 45 dakika. Ona göre çok iyi verim alırız.Su macta Mata'yi begenmeyenler var ya ne diyeyim. Pes yeminle.. Besiktas macinda da dedim yerliler sikintili. Baris girdiginden beri ne yapti? Ilk yariyi izleyemedim o yuzden Yunus hakkinda yorum yapamiyorum ama yerine giren Baris kocaman bir 0.
daha stattakiler gormedi , sen nasil goruyon.