Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.562
- 17.724
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şifresiz futbol şöleni keyfiSeversin Z cup maclarini
Ara verildiği için rotasyona gerek yok aslında. Maç ritmi kazanmamız lazım.Istanbulspor maci öncesinde hata falan yaparsa Okan'i yuhalamasinlar diye oynatmiyor herhalde.
Kazım sakatlanırsa ne yapacağız renktaş. Oynasın Aanholt, Ziraat’te oynatması beleş zaten.Sacma. Zaten az mac yapiyor diye bu hatalar oluyor deniyor, madem öyle oynatsana okani. Anolt dan hala beklentisi varsa birsey demiyorum hocaya
Ara verildiği için rotasyona gerek yok aslında. Maç ritmi kazanmamız lazım.
Kazim olmaz tasdemir olur o olmaz en kötu berkani falan koyarsin. Birak yarari, adamin zarari var bize. 1dk sure almamasi lazim o anolt denen topcu musveddesininKazım sakatlanırsa ne yapacağız renktaş. Oynasın Aanholt, Ziraat’te oynatması beleş zaten.
Gelecek hafta arası Sivas deplasmanı var. Kazımcan kısa sürede 3 maçı zor oynar. Rotasyon yapılması gereken tek yer orası. Pva oynayabilir o yüzden. Ona katılmıyorumBen de gereksiz buluyorum. Hazirlik maclarinda yeterince oynadi oynamayan elemanlar zaten.
Hele hele su PvA denen hiyarin adini dahi duymak istemiyorum.
emre t.Kazim olmaz tasdemir olur o olmaz en kötu berkani falan koyarsin. Birak yarari, adamin zarari var bize. 1dk sure almamasi lazim o anolt denen topcu musveddesinin
Gelecek hafta arası Sivas deplasmanı var. Kazımcan kısa sürede 3 maçı zor oynar. Rotasyon yapılması gereken tek yer orası. Pva oynayabilir o yüzden. Ona katılmıyorum