⚽ ZTK 22/23 5. Tur | Galatasaray 1-0 Ankara Keçiörengücü | MS | 22 Aralık | A Spor

İyi oynadık.

Eskiden böyle takımlara karşı saç baş yolardık kapanirlardi atak yapamazdik.

Ben anladım insanoğlu herşeye alışıyor. Bu oyuna da alıştık mesela şimdi de direklere sovuyoruz.

Çok net hatırlıyorum bir tek şut atmadan biten maçları koca sezonun heba oluşunu. Bu günümüze şükür ediyorum.

Maçla ilgili tek olumlu durum uzamaması oldu ama bu gol kaçırma mevzusu artık can sıkıcı bir boyuta ulaştı bu şekilde nasıl ilerleyecek bu lig bilmiyorum yani. İstanbul maçında umarım daha iyi bir futbol oynarız ve bitiricilik sorunu yaşamayız puan kaybıyla başlamak çok kötü olur.

Herşey olduğu gibi devam ediyor yine gol kaçırma rekoru kıran bir takım yine bir bize panter kesilen kaleciler yine oliviera ve icardiye bağlı takım Allah muhafaza bunların uzun süreli sakatlığı olursa biteriz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçla ilgili tek olumlu durum uzamaması oldu ama bu gol kaçırma mevzusu artık can sıkıcı bir boyuta ulaştı bu şekilde nasıl ilerleyecek bu lig bilmiyorum yani. İstanbul maçında umarım daha iyi bir futbol oynarız ve bitiricilik sorunu yaşamayız puan kaybıyla başlamak çok kötü olur.
İstanbul 'a rahat 5 atarız, Keçiören daha sağlam ve tehditkar bir ekip.

Geri
Üst Alt