⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Hakem resmen bizi elemek istedi ve eledi. 2 net penaltı verilmedi. Zaniolo varken hücumda daha iyiydik. Kaan Ayhan en kötü maçıydı bizde defansi olarak çok kötüydü. Sacha yine çok kötüydü. Lakin hakemlerin bizle alıp veremedikleri ne çok merak ediyorum 2 net penaltı vermediler, 1 tane de faulden golü verdiler.

Lig bitmiş gibi bir hava var bu takımda.

Bazı kelleler zamanında gitmezse daha beter kepazelikler görebiliriz.

Çıkıp konuşuyorsan astıracaksın düdükleri, yok sene sonunu beklicez, yok şöyle, yok böyle.
Al işte, adamlar 2 penaltıyı yedi göz göre, elediler seni, siz bekleyin hala sene sonunu bekleyin...

Kaan ayhan ile oynanmaz aga adam ofsayti bozuyor ve aĝır

Ligde Nelsson'suz 1 dakika bile oynamamalıyız.

Son düzenleme:
Kazimcan ve Barış ne alaka ... Nelsson olmadan takım savunma yapamıyor işte sol beke Duboisi koy oynasın ... Çok rahat gececegimiz turu Okan hoca tercihleri ile verdi ...

Ben takımı eleştirmiyorum penaltılarımız verilseydi bambaşka şeyler konuşulurdu

3 sol bek var toplasan bir sol bek yapmıyor. Bu nasıl bir kaderdir arkadaş. yıllarca aynı kader. Ya sol bek kötü oluyor ya sağ bek.

Takımın abartı iyi olduğunu söyleyen iş bilmezlerin kurbanı kayhan..çünkü gerçekleri görmek işlerine gelmediği için bir adam seçecekler mecbur.bu takımın şu maçta elemesinin rezil oynamasının tek sebebi kaan ayhan değilmi.hadi ordan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem falan ok. Ama hakettik. Yavsak yavsak baslayıp golleri yedik sonra telaş, her attığımızda yendik kafasına girdik. Basak bişey oynamadan aldı. Şampiyonluk giderse bu laubalilikten gider.

Bay 2. Ömer vakası olma yolunda ilerliyor. Hoca gercekten kapanmış defansa karsı bu adamdan ne bekliyor anlaşılır gibi degil

Geri
Üst Alt