⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

futbolumuz 2 ara arasındaki dönemde iyiydi bence. bu aradan sonra ligin başındaki gibi oynamaya başladık. çok formsuz oyuncu var

Sorun sahaya dizilis sekli ve pozisyon alma, set oyunu yok, orta saha bombos, takim halinde defans yapmak yok, taktik nedir oyun planimiz nedir belli degil, futbol adina hicbisey yok sezonun büyük bi bölümü

Kazimcan neden bu kadar gömülüyor anlam veremedim.. Savunmada yer kaybediyor ama yaşı henüz 19 ve bizde daha 5-6 maç oynadı ...Bence gayet potansiyelli bir oyuncu ki ben ilk geldiğinde neredeyse sovuyordum kendisine .. Fazlasıyla enerjik top tekniği de kötü değil .. Bolca orta çalışmalı bir de her topa atlamamayı öğrenmeli..Bence güzel bir sol bek kazanacağız hani yedekte Adekugbe dubois olmasa ben de oynamasın diyeceğim de onlardan bariz faydalı olur
Kazımcan iyi oynadı atakların alayı boeyin kanadından geldi.Rashica olmadıgı zaman o kanat otoban oluyor haliyle ama hoca hiçbirşey yapmadı 2. yarı salak salak orta açtırdı tüm takıma.

Lütfen kalan kritik maçlarda dubois oynat hocam. Mucize yaratmasın ama en azından güven versin yeter. Diğer ikisi çok pas hatası yapıyor

Komaya girmiş bir rakibi şu maçı ciddiye alıp yenerek daha da komaya sokacaktık. Yine gittik adamlara sezon için umut verdik. Bize rahat maç izlemek haram onu anladık ancak rahat sezon izlemek de haram. Böyle bir sezonda bu kadar fevri kararlar ile kupadan elenmeyi hiçbir GS taraftarı kolay kolay sineye çekemez.

Takim cok kirilgan hakem hakem diye diye ilk ofsaytdan attigimiz gol VAR dan geri dönünce, hemen modlari düstü, üstüne gol yedik, rakibi oyuna ortak ettik. Tabii bunda defansda iki degisiklikle baslayan okan hocanin sucu da var. Yinede takim bu maci cok rahat aliriz modundaydi, ama bütün bu hakem yönetimine güvensizlik oyuncularin modunla cok oynuyor. Herkes tartismali bi karar sonrasinda bi saliyor kendini.
Benim fiktim, Bunu yapcagina daha agresif devam etseler, kart görme ugruna da olsa, en azindan gol yemeyiz hemen ardindan ve mental toparlanma süremiz olur. Hem bu eyyamci hakemler öyle kolay kolay iptal ettigi golden sonra kart da gösteremez bize. Bi nebze bu operasyon cocuklarina bi anti taktik olur.

Bırakın şu as kadro rotasyon kadro bahanelrrini
Zaniolo kötü,yunus kötü,oli kötü,miço kötü,kaan kötü,mertens kötü..
As kadro nedir kimlerden oluşuyor arkadaş.sanki as kadroyla çok süper top oynadık.

Bas bas bağırdık şu takıma orta saha alın diye.bu kadronun en büyük sorunu takım olarak sahaya doğru yayılamıyoruz.iç sahada kapanan takımlara karşı kötüyz diye bas bas bağardık. Baiakşehir anadolu takımlarına göre biraz daha eli ayağı düzgün oyuncular olunca böyle oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis-İcardi bir daha aynı anda sahada olmamalı. Doğru dürüst orta açamıyoz zaten bir halta yaramıyor içerde çoğalmak. Onun yerine top taşıyan koşan biri kalsın sahada daha iyi

Oyunun kontrolü hiçbir zaman bizde değildi.Saçma sapan pas hataları rakibin ortasahada daha üstün olması sebebiyle oradada topları kazanamadık boey ileri acıldıgından dolayı adamlar her seferinde kanatlara attı topu her seferinde gol bunu göremeyen hoca olamaz.

Açıkçası bana göre şampiyonlukta ciddi tehlikede ,işte böyle.yapa yapa umudumuzu kiriyorlar

Zaniolo transferi büyük bir riskti. Ve görünen o ki elimizde patlayacak. Mata nasıl bir gram fizik olarak değişmediyse Zaniolo da geldiğinden beri aynı. Yürüyecek, koşacak hali yok. Rakiple güreşmekten, faul yapmaktan başka yaptığı bir şey yok. Umarım yanılırım. Ama gün geçtikçe kredisi azalıyor. Takımın ritmini de bozuyor.

Verilmeyen 2 penaltı var, yenilen 1 gol faul ki aynı pozisyonda Zaniolo topu aldığında faul çaldı. Hala yok şöyle yok böyle demeye gerek yok. Bu art niyetli hakemleri nasıl yeneceğiz bilmiyorum adamlar artık göz göre göre yapıyor. Onun dışında Kaan Ayhan defansı acayip bozuyor çok arkada bekleyerek as stoperlerin olmadığı bir durumda Emin Bayram olmalı bence o da hata yapıyordu ama takımın sistemin bu kadar bozmuyordu.

Şu futbolla bjk bile şampiyon olabilir. Okan başta olmak üzere aşırı bir laubalilik var. Sol kanatta Dubois oynayacak sakat veya cezalı değilse, Rashica kanatta oynayacak. Zurnanın zort dediği yerde maç kondisyonu kazansın diye adam oynatırsan daha çok puan kaybedersin.
Bok olur bjk sampiyon bulent uslu musun

Sorun sahaya dizilis sekli ve pozisyon alma, set oyunu yok, orta saha bombos, takim halinde defans yapmak yok, taktik nedir oyun planimiz nedir belli degil, futbol adina hicbisey yok sezonun büyük bi bölümü
sezon başında da öyle diyorlardı 14 maçlık seride futbol profu yaptılar okanı herkes. ben sezonun büyük bölümünde iyi oynadığımızı ve taktiğimizin herşeyimizin gayet belli olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi ara sonrası sezon başı formsuzluğu gibi bir dönem yaşıyoruz ve biran önce atlatmamız lazım

Nelsson tercihi çok yanlış idi, oynamalı idi... Ancak dostlar bu mağlubiyet sinerjimizi dağıtmamalı, önümüzde on maçtan az bir sayıda maç kaldı, yol kısaldı. Konsantrasyon lig için daha da fazla ve hırsla sürmeli. Takım formsuz olabilir ama itici güç olacağız taraftar olarak. Bu maç çok üzüldüm ancak şu noktadan sonra konsantrasyon dağılmamalı.

Orta saha cok bos kaliyor. Torreira orda büyük is cikariyor ama adam hepsine yetemiyor. Midtjö zayif kaliyor, Oliveira seyine takmiyor. Adamlar orta sahadan iki pasla geciyor. Torreira orda ataklari kesmese isimiz yas. Burun kiviran olabilir ama orda net Berkan oynamali. At gibi ciger var adamda. Torreira'nin da yükünü hafifletir. Oliveira'nin hava toplarini Berkan da halleder.

Çok iyi oynamadık evet ama acayip kötü bir hakem yönetimi vardı. Niçin bizim pozisyonlar kabak gibi ortada iken bir VAR'a bile gidilmiyor da rakip takım pozisyonunda İsa'nin doğumuna kadar bakılıyor? Bunlara iyimser bakmak aptallık olur bence. Futbolcu ve taraftarda şevk kalmıyor ki

Yahu arkadaş hakem hakem hakem hakem hakem hakem hakem hakemmmmmmmmmmmmm, başka bişi tartışmaya gerek yokkkk, napacan hakemide yenmek için 10 tane gol mü atacan, hakemi tartışın gt lalesini tartışın o vardaki o çocuğunu tartışın, yeminle başka herhangi bir takımın başına bu olay gelse o staddan o hakemler çı ka maz dı.

Geri
Üst Alt