⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Arkadaslar hakem maçı verdi tamam da saçma sapan 3 tane golü biz yedik. Daha da yerdik defansı bu kadar ciddiyetsiz yapmamalısın
Yediğin 1 gol faul, hakem doğru yönetseydi 4-5 tane de atıyordun bazı maçlarda atarak kazanırsın. Hakeme ne benim hatamdan biz bu gün adaletli bir hakem olsa maçı 4-2 ile geçiyorduk mesela.

Bu sene çok iyi oynadığımız bir sürü maç var ama bugünde kötü oynamadık.Ne zaman direnç koysak rakibi boğsak karşılığımı alacakken hakemler araya girdi .Adana maçından daha iyi oynadık karşımızda kötü bi takım yoktu buna rağmen çok daha üstündük son 10 dakika mala bağlasak da (ki normal tüm takım organizasyonu değişti)Normal bi hakemle kaygısızca elemiştik

Bu maçı unuturuz geçer gider de geleceğe dair 3 kulvarda mücadele edeceğimiz dönemlerde Okan hoca rotasyon işini pek beceremeyecek gibi duruyor ...

Aslında 2-2 olduğunda başak maçı bırakma noktasına gelmiş ve biz her an atacak gibi hücum etmeye başlamıştık. Her şey iyi giderken verilmeyen penaltı ile ritim kaçtı ve çok geçmeden bazı topçularımızın uyuya kalması ile 3'ü yedik ve kupa elimizden kayıp gitti.

Artık finalde fb'yi tokatlamamızdan mı korktular, takımın ayarı iyice kaçsın diye mi uğraşıyorlar bilmem fakat bu işin sonu var gibi görünmüyor.

Tek ama tek üzüntüm, şu kokuşmuş mhk ve tff karşısında senelerdir acizliğimizdir. oynamayın aga oynamayın çıkmayın şu maçlara. oynsasınlar pis kokuşmuş ligi şikeciler kendi aralarında. Şerefsiz evladıyım verilmeyen şu 2 penaltının hiçbir açıklaması olamaz. Apaçık bir şikedir operasyondur bu. Acabası yok yav 2 penaltının. Halukla gökhana sallıyoduk ama bizim hakkımızı bizden daha çok savunuyorlar. Biz kendi aramızda hayla barış zaniolo yok mertens kazımcan tartışalım, onlardan başka bağırıp tartışan yok, bide tabiki levent tüzemen.

Son haftalarda doğranıyorsun. 2 penaltın verilmemiş faulden gol yemişsin çıkıp konuşan yok. Fb Adana maçında bunların yarısı olmadı ülkeyi ayağı kaldırdı adamlar.

Hücumcuların, özellikle kanatların takım savunmasından bu kadar uzak olduğu bir maçta kaçınılmaz bir son oldu maalesef. Çok yazık.

Göz göre göre Türkiye Kupası elimizden alındı.
Bu takım sahada topunu oynar, şampiyonluğu alır ama yönetimin dış etkenleri savuşturması şart.

Bulent uslu bile gsnin penaltisi verilmedi demis aramizdaki bazi sınırlı kapasitesi olan insanlar onun kadar bile olamiyor

Ben bir de bu kadar pozisyona girip de buna oranla bu kadar az gol attığımız sezon hatırlamıyorum ya. Sezon başından beri bir tek 7-0 Başakşehir maçında hepsini attık nerdeyse diycem de 2 direk var orda da. Hadi 7/9 iyi yine. Diğer maçlarda 2/6 falan oluyor en az gol/net pozisyon oranımız. Bugün de 2 direk çizgiden çıkan top kale dibinden uzaya vuran Mertens derken kahrolduk yine.

Geri
Üst Alt