Arkadaslar,
Simdi bazi arkadaslarimiz birakin hakemi, mhk’yi kendimize bakalim diyorlar. Takim kotu oynuyor, hoca kotu vs vs deyip duruyorlar.
Bu konuya deginmek istiyorum. Bizim takim istedigi kadar kotu oynasin o bizi baglar. Hakemlerin bizi dogramaya haklari yok.
Simdi dun aksam oyuncularimiz kotu oynadi. Bu konuda hem fikiriz. Yakaladigmiz pozisyonlara bakinca kotu oynamamiza ragmen bu maci almamiz gerekirdi diye dusunuyorum.
Yakaladigimiz pozisyonlar:
- Kerem’in 4.dakikada ofsayt diye iptal edilen golu.
- Icardi’nin ust direge nisanladigi top.
- Mertens’in penalti noktasindan daglara taslara vurmasi.
- Mertens’in el diye iptal edilen golu. ( ki bunun goruntusu var sizinle paylasacagim.)
- Basaksehirli oyuncunun ilk yarida el ile oynamasi
- Basaksehirli oyuncunun 2.yarida el ile oynamasi
- Gomis’in kafa vurusunda topun direk’te patlamasi
- Yedigimiz golde tehlikeli hareket beklemistik. ( bu golu veriyorsan zaniolo’ya benzer bir pozisyonda faul calmayacaksin ki.
Benim hatirladigim bunlar. Genel anlamda kotu oynadigimiz bir macta bu kadar pozisyona girmisiz ve 2 net penaltimiz verilmemis. Pozisyonlari gectim penaltilari gole cevirsek maci aliyoruz.
Bu konuda yonetim ne yapabilir bilemiyorum ama gercekten gerek yonetim olarak gerekte taraftar olarak bir seyler yapmamiz gerekiyor. Bir lale orta gercegi var. Bu kadin fb yonetim kurulu uyesi olan birinin parali elemani. Bu hem etik degil hemde bu kadindan ne kadar objektif olmasini bekleyebiliriz? Fenerbahce’yi sampiyon yapmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.
Simdi size soruyorum. Iyi oynasak bu penaltilari verecekler miydi ya da Icardi ust direk yerine gol mu yapacakti. Bu sorum Mertens ve Gomis’in pozisyonlari icinde gecerli. Yanli anlayacaginiz iyi de oynasak kotu de oynasak bu pozisyonlarin sonucu degismeyecek.