⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Şu maçı alalım yav kafayı yiycem bu kadar pozisyon iptal goller falan, yazık olur

Zaniola çok kötü,boey de bu yüzden aksıyor.rashid,yunus, Sergio,dubois ile başlasa 2. Yarıya bu maçı rahat alırız.mico,kazimcan,zaniola,kerem çıkmalı.

maca kotu basladik , kontrolu aldik ve idarelik bitirdi. Zaniolo ilk yari hayal kirikligi. Hakemler eyyamciliga devam ediyor.

Oncelikle penalti pozisyonunda serefsiz hakemin hemen onunde oluyor. VAR‘a niye kaliyoruz?

Ofsayt barsa zaten VAR’dan donecek. Bunlar gercekten operasyon cocugu.

Aynısının beterini Fener maçında yapacaklar

3 puan kaybetmek şampiyonluk kaybetmek demek mk liginde

Adiler ya sinir ucu operasyoncuları

Çocuklarınızdan çıksın

Mertens çok kötü bugün de, Sergio veya Rashica lazım.

Hakem isimlerine takılmayın bizim.maca kim verilse söylenen şey belli dogramazsaniz yanarsiniz

Golde tehlikeli hareket var yahu, penaltıda daha nasıl olacak bilemedim. Ama o kadarda kaçmaz yahu. Kaç tane kaçırdı bizimkiler

Rashica oliveira nellson oyuna. Nellson bu takımın en önemli adamı konya ve bu maçın ilk yarısından sonra bunu anladım Nellson orayı tek başına toparlıyormuş demekki.

Otu boku gören var o ele çarpmada ne bok yiyordu ? Ayrıca boey mertens zaniola cikmali

Zaniolo - Rasicha , Midtjö - Oliviera kesin değişmeli

Kaan- Nelson da değişmeli. Bütün tehlikeler Kaan'ın tarafından geldi. Boey de çok ilerde kalıyor.

Bunları atamazsak daha yeriz.

Boyle adilik olmaz, golde el verip iptal ettiysen burada da penaltiyi vereceksin. Bunlara hic firsat vermemeliyiz, sacma sapan goller yiyoruz.

Zaniolo gelmeden dedim bu çocuk iyi değil diye alın size zaniolo sakatlıkla alakası yok.

Geri
Üst Alt