⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Rakip başak olduğu için rotasyon olacağını düşünmüyorum

daha kolay skor için kerem yerine rachica ve sağda boey'in etinden sütünden faydalanmak adına önünde yunus isterim ama hoca kerem'i kolay kolay kesemez heralde.

İlk 11'i artık oturtmak lazım en azından maç ritmi kazanmalıyız o yüzden aynı 11 çıkmalı zaten BAY geçiyoruz bunun dezavantajını yaşamamak lazım. Çarşamba kupa maçından sonra 9 gün sonra Cuma günü maça çıkıyoruz. Bu kadro rakibe bazı anıları da hatırlatacaktır. :asd:

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Oliveira
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi​

Hakkaniyet çerçevesinde bir 11 dizmemiz gerekirse

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Zaniolo

Ama Icardo'yu kesmek kolay bir karar değil.
Mevcut kadroda bence Icardi'ye maç ritmini yakalatmak zorundayız kupa maçında da 11 olması daha iyi olur gerisine katılıyorum. Zaniolo içinse bi 35-40 dakika maç temposu daha iyi olabilir.

Daha yeni sakatlıktan çıktığı için bir tek Mertens'i yedeğe çekerdim. Bir de Kazımcan oynamalı.

Hakkaniyet çerçevesinde bir 11 dizmemiz gerekirse

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Zaniolo

Ama Icardo'yu kesmek kolay bir karar değil.
Bak bu dediğin olabilir. Barislada baslayabilirsin forvette

Okan
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Muslera
Dubois nelsson apo kazimcan
Berkan oliveira
Zaniolo mertens rashica
Icardi

Bir de su takimi görelim

Muslera
Kaan - Nelson - Abdülkerim - Kazım
Olivera- Toreira
Zaniolo - Mertens - Rashica
İcardi
Gibi bi 11 Olsa Nasıl Olur bence joker kaan yerli hakkımızı doldurur o bölge içinde yeterli olur zaniololu mertensli 11 merak ediyorum

her kupayi istiyorum. onemsiz gosterilmemeli cifte kupa ile show yapmaliyiz bu duzene karsi

Kaanın kullandığımız duran toplarda nelson ve abdülkerimden daha etkili olduğunu da düşünüyorum

Geri
Üst Alt