⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Yedik içtik güldük eğlendik şimdi tam kadro full konsantrasyon ile maça çıkmak gerekiyor.

H.sonu maçımız yok tekrar maç ritmine girmek için tam kadro çıkmalıyız.benim korkum ilk maçın intikamı için bücürün oyuncularını sert oynatması olacak.nasılsa hakemler kırmızı da vermiyor.sakatlık felan çıkmadan atlatmalıyız

Başak çok motive çıkacaktır
As kadroya yakın olmalı 11
1-2 kişilik rotasyon olabilir

Rotasyona gerek yok. Zaten hafta sonu maçımız yok.

As ilk 11 ile vurup kırıp geçmek lazım bugün.

As kadro haberleri dönüyor bence mantıklı olur kazanmalıyız olayın ciddiyetini kavrasınlar biraz turu geçersek finaldeyiz.

BAY gecmedigimiz hafta yok as kadro ile cikmamiz dogru olur

Ulan ne rotasyonu? Zaten verilen aralarda tempoyu kaybettik. As kadro ile çıkmak elzemdir.

As kadroyla çıkarız

As kadroyla cikmak lazim

Sanirim As kadroyla cikmak bizim icin en dogrusu olacak

başakşehir'i izliyorum ligin ilk yarısındaki savunması yok. Ndiayismiye gittikten sonra ciddi sıkıntıları var

okaka, figueiredo bence zayıf kalıyor santrafor olarak. Serdar Gürler, Deniz Türüç taşıyor takımı

biglia falan baya bitik. As 11 ile çıkarsak ads maçından daha kolay kazanırız

başakşehir'i izliyorum ligin ilk yarısındaki savunması yok. Ndiayismiye gittikten sonra ciddi sıkıntıları var

okaka, figueiredo bence zayıf kalıyor santrafor olarak. Serdar Gürler, Deniz Türüç taşıyor takımı

biglia falan baya bitik. As 11 ile çıkarsak ads maçından daha kolay kazanırız

Kadroları erozyona uğradı, başakşehir şuan kaliteli bir takım değil, en büyük starları deniz turuc işte

Kadroları erozyona uğradı, başakşehir şuan kaliteli bir takım değil, en büyük starları deniz turuc işte
Kesinlikle öyle ortalama bir Anadolu takımına döndüler. Kadro kıyaslaması yapsak Adana Demirspor çok daha iyi bir takım olduğu gözükür.

Adana Demirspor maçında kötü değildik 40 kez rakip ceza sahasına giriyorsan daha çok pozisyona girmeliydik bizim sıkıntımız son paslar oldu bu da ritimle alakalı bir durum 2 ayda 2 maç yaparsak takımın saçma sapan pasları veya sut tercihlerini normal karşılıyorum. O yüzden ilk 11'den en fazla 1-2 değişiklik yapıp aynı şekilde devam etmeliyiz tekrardan maç temposu ve ezber yakalamalıyız.

rotasyon risk olur ,tam kadro çıkıp 7 rekorunu kırmamız lazım.

Yarı finalde rakip Ankaragücü olacak Trabzon da değil gereksiz gerginlik yaratacak maç ya da yorulma ihtimalimizde kalktı her türlü bu seneyi 3 kupa ile kapatabiliriz öyle bir sene olmalı tüm kupaları almalıyız.

Bence dönüm maçı, as kadro çıkması gerek.. bugün iyi oynayıp alırsak önümüzdeki haftalarda öyle geçer şampiyon oluruz eğer kötü oynarsak önümüzdeki haftalar puan kaybı yaşayıp kıl payı şampiyonluğu da kacirabiliriz..

Sonunda kupa var. Bu maç sezonun en önemli maçlarından biri. Kazanacağız inşallah.

Geri
Üst Alt