⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

açıklama yap @GalatasaraySK

Bu hakemlerin aldığı her kuruş haramdır bunlar kadar işlerine saygısı olmayan meslek grubu var mı? Aynı pozisyona adamlar gol atınca bi şey yok biz yapınca tehlikeli hareket, çifte standartınıza tüküreyim

Biz aspor denen kanalın tek kamerasından eli görüyoruz, siz napıyorsunuz varda şeref yoksunları

Yediğimiz gol tehlikeli hareket
Attığımız golde el yok
Peşine net açık ele top çarpıyor ki el o tarafa da gidiyor.
Bir maç 3 yanlış karar bu kadar mı şerefinizi sattınız. Şaibenin kralı dönüyor maçta

Artik bu isin sirazesi kaydi.Oyuncu,teknik,taktik bos isler.Dunyanin en net penaltisini vermedi serefsizler

Net penaltıyı yedi, el olup olmadığı belli olmayan pozisyonda golu iptal etti, tehlikeli hareket olması gereken pozisyonda golu iptal etmedi...
Amaç sahayı kapattırmak herhalde. Bir iki oyuncumuz da kırmızı gördü mü,plan tamam olur. Bu adiliklerin baska açıklaması yok. Yönetim artık gereğini yapmalı.herkes zaten gergin,iyi yerlere gitmez bu is.

Zaniolo romadakinden eser yok top kontrolu okadar kotuki her pozisyonda elini kolunu kullanmak zorunda kaliyor sanirsin baris alper oynuyor top teknigi sifir bir goruntu ciziyor bu adam boyle devam ederse elimizde net patlar

Yanımda fanatik beşikli biri var hakemler dalga geçiyor diyor.

Rasicha, Boey'e çok iyi destek veriyor savunmada. Hem Kerem hem de Zaniolo defansa katkısı sıfır. Üstüne bir de top kayıpları. İlk yarı kaybettiğimiz topların çoğunu Kerem, Zaniolo kaybetti. Bir de Midtjö'nün kötü pasları var. Bir silkelenin arkadaş. Siz bu takıma 7 attınız.

Net penaltıyı yedi, el olup olmadığı belli olmayan pozisyonda golu iptal etti, tehlikeli hareket olması gereken pozisyonda golu iptal etmedi...
Amaç sahayı kapattırmak herhalde. Bir iki oyuncumuz da kırmızı gördü mü,plan tamam olur. Bu adiliklerin baska açıklaması yok. Yönetim artık gereğini yapmalı.herkes zaten gergin,iyi yerlere gitmez bu is.

Yönetim bişe yapamaz, ha iktidar değişirse o zaman işler döner

Geri
Üst Alt