⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Omer alinin pozisyonunda top vücuttan da gelmiyor nasıl penaltı vermezsen şerefsiz herif

1680719679392.webp

Sağlam operasyon var sizin gibi hakemlerin ben

Fırat Aydınusun dediklerini yeni izledik. VARda neler döndğ acaba yediğimiz golü iptal etmediler ve penaltımızı vermediler

Takımız iyi, sadece çok kontra yedik, Mitsqo sırıttı,Rasica da lazım.Yine de en büyük sorun hakem! Aynı pozisyonda Zaniolo 'ya en direk vuruş verip yediğimiz golde düdüğü ağzına götürüp calmamasi kurnazlık.Guya topu Var 'a atıyor ama biliyor ki Var da hakem yorumu deyip sahadaki hakeme atacak.Merten'in golü ise illaki ararsan,10 dakika Var 'a bakarsan bulursun zihniyeti.Ona rağmen net kanıt, bariz görüntü yok.İyi oyunla çok pozisyona girerek 2_1 önde olmamız gereken maç hakemler sayesinde 1-2.

Nelsson'dan vazgeçmemeliydik, Zaniolo'da kanatta yapamıyor, ben pek beğenmedim 11'i.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eh malumun ilanı oldu. Oyun olarak korkunç zaafiyet içindeyiz.

Amaaaa aynı zamanda korkunç operasyon çekiliyor korkunç, öyle böyle değil. Ortalığı yıkacak kadar korkunç hem de. Verilmeyen 2 gol ve penaltı, yenilen golde verilmeyen endirekt vuruş.

Ne yapıp ne edip gene o VAR hakemlerine sokmamız lazım ve maç sonunda çok sert açıklama gelmeli, ortalık yanmalı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3.bölgede fena değiliz ama orta ve defansta kötüyüz net. Bunda en büyük etkenlerden biri de Zaniolo ve Kerem’in defansif katkılarının çok az olması hatta olmaması. Skor da bulamayınca sonuç malum. Üstüne de Midtsjö ve Torreira ortasaha düzeninin pas noktasında yetersiz kalması eklenince hem boşluk veriyoruz hem de boş alanlara doğru zamanda doğru pasları atamıyoruz. Boey de kötü gözüküyor defansta aksıyor haliyle. Zaniolo şu haliyle kanat falan oynayamaz ki maçtan önce dedim Rashica olmaması büyük tercih hatası. Hoca artık anlamalı Zaniolo ikinci forvet tipinde bir oyuncu ve bu oyun planında o bölgede dahi yeterli verimi alamayabiliriz ama en iyi o bölgede oynar.

Acilen ortasaha ya akıl katacak Oliviera alınmalı ve kanat için de Rashica. Mertens yerine Zaniolo düşünebilir eğer oyuncuyu tutmak istiyorsa Okan hoca. Umarım toparlarız zira ben beğenmedim takımı. Beğenenler varsa da şaşırıyorum. Çok büyük boşluklar vererek böyle maçları zor kazanırsın ki Icardi baya formsuz ancak bir o kadarda istekli. Uzun oldu biraz ama izlenimim bu yönde. Acil müdahale edilmeli oyuna.

O Laleyi istifa ettirmeyen yönetim devam etmesin artık.

Hakemler yuzunden saha icinde oynadigimiz futbolu konusasim gelmiyor.Gercekten insani futboldan sogutuyorsunuz.Nasil bir orgutsunuz siz ?

Geri
Üst Alt