⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

1-2 skor cevrilmeyecek skor degil, belesoglu atildi zaten.

Rashica ve Sergio girmesi lazim

Hakem kararlarını geçelim,

Icardi'nin direkten dönen şutu ve akabinde boş kaleye Kerem'in atamadığı gol.

Mertens'in penaltı gibi atamadığı pozisyon.

Kerem'in ceza sahası içinden köşeye plasesini kalecinin efsane çıkarması.

2 tane ince iptal edilen gol.

Bayağı 4-5 gol atabilirdik bunlara. Ligde rahat yeneriz.

Gol dışında bir pozisyonları var sanırım.

Hakeme gelirsek, bence attıkları 2. gol tehlikeli hareket bildiğin. Penaltı pozisyonu yoruma açık, ben böyle pozisyonlara penaltı verilmesi taraftarı değilim. Mertens'in pozisyonunu bir yakından göstermediler, anlayamadik. Sonucta yine de bir gol yemiş olduk hakem hatası ile.

Bir de cok alakasiz olacak ama Boey hücumda çok başarısız yanliz ya :d

hakemı begendım ama var dandik

Attıkları 1. Gol çizgi neden cizilmiyor pası veren ofsayt gibi

Attıkları 2. Gol endirekt vuruş iptal olmalı

İptal edilen golde normal akışta ofsayt yok gibi çizgide 1 metre ofsayt nasıl çıkıyor 10 cm filan çıksa eyvallah diyeceğim

El pozisyonu net penaltı tartışmaya kapalı
Boey indirildiği pozisyonda nasıl kart çıkmaz

Ulan sinir harbimi yaşayacağız her maç, var bize yasak mı ? Sadece iptallerde mi var devreye girecek

Zaniolo çok kötü değil, hatta diğer maçlarına göre daha çok beğendim ben. Defansa yardımı daha fazla hücumda terse attığı paslar gayet iyiydi bir tanesini kestiler. Tabi daha maç eksiği ve senkranizasyın eksiği göze çarpıyor normal. Yalnız hala hakem katliamı olması da yeter artık ya. Net penaltı verilmedi, Zaniolo'ya faul çalınan aynı pozisyon yediğimiz golde Kaan'a yapılan hareket aynı. Bildiğin hakemler yemin etmiş gibi sürekli aleyhimize çalışıyorlar vallahi yeter. İcardi kendine gelmiş gibi bu sevindirici.

Yalı Koç'un istifa etmeme sebebi bence feneri şampiyon istemesi filan değil sezon sonu bizi şampiyon yapmamak esas derdi sadece onun için ugrasiyor

Hücumda bu kadar basit pas hatasını aklım almıyor.

kerem o kafayı nasıl yukardan dışarı atmayı başardı fizik kurallarını alt üst etti resmen. ayrıca topa böyle kafa vurmak nasıl bir şeydir çözemedim

Çok telaş yapıyoruz hızlı oynamaya çalışıyoruz top kaybı yaşıyoruz bolca bu da pozisyon olarak geri dönüyor bize sakin olmak lazım yoksa yeterince pozisyon bulduk bence iyi oynuyoruz yoksa tek sorun sakin olamamak

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt