Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
Okan leş bir kaleci.Bu arada Okan koçuk kurtarışlarda çok iyiydi ama kalan kısımda oyuna topu sokarken çok verimsiz. Bunu dikkate almak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan leş bir kaleci.Bu arada Okan koçuk kurtarışlarda çok iyiydi ama kalan kısımda oyuna topu sokarken çok verimsiz. Bunu dikkate almak lazım.
Sikeciler.kudurmuslar gerizekalılar süper lig takimina yedeklerle oynuyoruz ,kendileri gibi rizeyle oynamiyoruz
Tabi musleraya birsey olmazsa oynayamaz da. Demek istedigim mactan önce herkes okan oynuyor diye söyleniyordu. Biraz guvenmek lazimAma Muslera..![]()
Aynen o sezonun ilk yarısında ki performansı yok ama takım savunmasına çok büyük katkısı var
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir gol atsa ya da etkili işler yapsa rahatlayıp baskıdan sıyrılacak gibi.Yunus pas vermediği için leş görüntü çiziyor. Ben takımda olsam ilk işim yunusu uyarmak olurdu. Yapmiyosada yedeğe gönderirdim. Saçma sutlarini izlemekten gına geldi artık
Lehimize derkenBu arada samimi olmak gerekirse hakem kötü ama bu yarıda lehimize oldu kötü olması bu devre de bizi uzebilir kötü yönetiyor şu ana kadar.
ilk yariyi izleyemedim ama rakibimizi yine tokatliyoruz gibi
Ne yazdı ama?