⚽ ZTK 22/23 Son 16 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 17 Ocak | A Spor

Boyle derin bir kadro ile iki kupaya da talip olmak gerekir. Biz Galatasarayiz. Kupalardan feragat edecek yapida degiliz. En yakin rakiplerimizi 3er 4er gollerle eve yollamis bir ekibimiz var. Bu fiksturdende cikabilmemiz lazim.

Uzun zamandir Türkiye kupasini almiyoruz. Rahatsiz oluyorum bu durumdan
Ya zaten okan hoca sikayet etmiyormuydu, bu genis kadromuzla cok az mac yapiyoruz. Keske avrupada olsaydik diye. Bizim taraftari anlamiyorum

Eger 1 kupa varsa Gs bunun talibi degil sahibidir. Bu süt kupasini almak icin herseyi yapmaliyiz

Muslera
Dubois
Nelsson
Bardakçı
Emre
Berkan
Oliveira
Kerem
Mertens
Rashica
Gomis

11'i ile çıkıp ilk yarıda fişi çekmeliyiz. Sonra da

Kerem -> Barış
Oliveira -> Midtsjo
Nelsson -> Emin
Mertens -> Yunus

yapalım. Kerem yerine Yunus ilk 11 olarak da düşünülebilir form durumuna göre sadece.

Muslera
Dubois
Nelsson
Bardakçı
Emre
Berkan
Oliveira
Kerem
Mertens
Rashica
Gomis

11'i ile çıkıp ilk yarıda fişi çekmeliyiz. Sonra da

Kerem -> Barış
Oliveira -> Midtsjo
Nelsson -> Emin
Mertens -> Yunus

yapalım. Kerem yerine Yunus ilk 11 olarak da düşünülebilir form durumuna göre sadece.
gomis out barış in

Ya zaten okan hoca sikayet etmiyormuydu, bu genis kadromuzla cok az mac yapiyoruz. Keske avrupada olsaydik diye. Bizim taraftari anlamiyorum

Eger 1 kupa varsa Gs bunun talibi degil sahibidir. Bu süt kupasini almak icin herseyi yapmaliyiz

Abi seninle dost olup ahbablik iliskilerimi kuvvetlendirmek isterim. Futboldan anlayan bir yapiniz var

Kupa beyi Galatasaray. Bir sonraki macimiz cumartesi dinlenmek icin süremiz var yani. Bu maci ciddiye alip saplamaliyiz.

Uzatmaya falan gitmez insallah. Umarim ilk yaridan fisi cekip keyfimize bakariz.

Yarın yavru aslan ın doğum günü... Maçı izleyemeyeceğim sanırım. As kadro ile çıkıp almamız lazım. Riske atmaya gerek yok.

bizim bu kura işlerine kim gidiyorsa onu göndermemek lazım gitsin floryada çay may demlesın
1673864507361.webp

Seribaşı olmadığımız için fena kura sayılmaz haksızlık etmeyelim.:)

Bir sonraki maç evimizde, 4 gün sonra. Ondan sonraki maçımız 1 hafta sonra. Yeterli yenilenme süresi var. Takım istim üstünde giderken büyük çaplı bir rotasyona karşıyım bu maçta.

Ek olarak Mertens Hatay macinda, Torreira ise Sivas ve Ankaragücü maclarinda oynamadi kart ve izin yüzünden yani biraz dinlendiler diyebiliriz. Oliveira ve Icardi de sakatliktan ciktilar oynayip mac temposu kazanmalari lazim kesinlikle bence, özellikle de Icardi.

Sakatligi gectiyse bu mac Kazimcan oynasin. Bugün dogum günüymüs. Gol falan atar belki.

Okan Buruk bu maçı ciddiye alacaktır. Hele o Alanya maçından sonra.

Eskiden önem verilmediği için erken havlu atardık. Hatta seri başı bile değiliz artık.

Zor olsa bile turu geçeriz. Fazla rotasyon beklemiyorum.

Rotasyon yapmadan basıp geçmemiz gereken bir maç.

Volkan Bayarslan

Geri
Üst Alt