⚽ ZTK 22/23 Son 16 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 17 Ocak | A Spor

Bu Alanya bize kupa maçlarında ters geldi.

Tek farkla falan elenirsek üzülmem. Şampiyonluk yolundayız çünkü ve bir renkdaşın da yazdığı gibi bu turu geçersek fikstür bayağı sıkışacak seri başı olmadığımız için rakip muhtemelen TS FB BJK Başak’tan biri olacak.

Kupa maclari herzaman baskadir. Lig performansini umursamaz.

Ciddiyeti dusurmeden kazasiz belasiz kazanalim 1-0 olsun bizim olsun

Türkiye'de her takimin en son oynamak isteyecegi deplasmanlardan biri bu.
Yunus Akgün'ü ilk 11'de görebiliriz.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Barış
Icardi​

Bunların stadyumunu hiç sevmiyorum aşırı gıcık.

Koyar geçeriz show must go on

☆☆☆☆

Takım müthiş bir hava yakaladı. Turu geçersek bu daha da güçlenecek ve yenilmezlik / galibiyet serisi devam edecek. Benim şahsen bu maçta en önemli gördüğüm husus, sakatlık olmaması. Şampiyonluk kupadan çok daha önemli. Yenilmeyelim tabii ama zor geçecek. Elenirsek de, her işde bir hayır vardır, der ve o hayırı lige yorarım.

Antalya maçı da kolay olmayacak. O yüzden Alanya maçında belirli bir rotayson olur. Ama iskelet kadro korunmalı.

Muslera, defans 4lüsü, Mertens ve Icardi kesin oynar diye bekliyorum. Gomis zaten sonradan girdiğinde fişi iyi çekiyor.

Yunus, Yusuf, Barış ve hatta Baran süre bulmalı. Hepsi 11 için değil tabii ama süre almalılar gidişata göre.

En büyük güvencem Okan Buruk, muazzam gidiyor maşAllah. Allah nazardan korusun

Yedek falan gerek yok. As kadro çıkıp döşemeli.

2 senedir kupadan eliyor adamlar bizi. Üstüne bu seneki kaotik maç.

ne gerek var yahu şimdi böyle bir maça :d

kupada ilerlemek demek, geri kalan fikstürde, bir çift daha (yüksek ihtimal) başak/fb/bjk maçı demek. takımımızın boşu boşuna yıpranmasına gerek yok. zaten bu organizasyonu açık ara en çok kazanan takımız. alternatif oyuncular oynasın. yenilip elensek de önemli değil.

okan

dubois metehan emin pva

midtsjö berkan

bay mata yusuf

seferovic​

Ligde ki durumumuz kötu olsaydi bu mac cok önemli olurdu avrupa icin ama şu an ki durumumuz şampiyon olacagimizi gösteriyor. O yuzden yenilirsek fazla uzulmem ama alinacak intikam var, buraya tekrar gelecegiz lig maci icin. Onun da provasi olur bu mac. 1-2 degisiklik disinda guclu 11le cikmaliyiz

????????????????????

????????????????????

1673690528961.webp

Geri
Üst Alt