⚽ ZTK 22/23 Son 16 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 17 Ocak | A Spor

———gomis—-
Yusuf—-mata—yunus
——-micö—berkan—-
Emre—-ross—emin—duba
————okan—-

ver topu alanyaya keyfine bak. icardiye bu maç gerek yok. barışla başla, berkan 11. önde pres, ms 3-0.
Sahamızdaki maçta ikinci yarı topu verdik kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar ayağımıza top değmedi

Kaleden topla çıkarken baskı harici taktiğe gerek yok top bizde kalsın

Sahamızdaki maçta ikinci yarı topu verdik kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar ayağımıza top değmedi

Kaleden topla çıkarken baskı harici taktiğe gerek yok top bizde kalsın
hocam hatırlıyorsan ikinci devre 10 kişiydik :D pres oyununda eksik kalmak, diğer oyunlardan çok daha fazla dezavantaj sağlıyor.

ayrıca o maçın psikolojisi farklıydı. hakem öyle bir psikoloji yarattı ki bütün futbolcularımızı sindirdi.

Bu sene kupayı bende luzumsuz görüyorum yedek ağırlıklı çıkıp elensek üzülmem
images

Bizim bu sene duble yapmamız lazım ligde farkı aça aça gidip ligde rahatlayacak konuma gelince direk kupayı ön plana almaya başlamamız gerekiyor. Bu sene 3 kupayı da alacağız başka yolu yok.

Bu sene bizim için önemli olan tek şey ligi kazanmak olsada kupada da devam etmeliyiz şu anda kupadan elenmek takımın ritmini düşürebilir. Küçük çaplı bir rotasyon yapabiliriz ama bu maçı 90 dakikada kazanıp direkt Antalya maçına geçelim. Alanya özellikle dış sahada zorlu bir rakip olabiliyor ama eğer ideale yakın bir kadro ve son 2 maçtaki oyun iştahıyla sahada olursak bu maçı da sorunsuz geçeriz.

şahinle fikirdar olduğum bir husus 👨‍💻
Yaw zaten bu maçtan sonra finale 4 maç war. Avrupa oynasak ben de duruma göre elenelim derdim de Avrupa yok niye eleniyoruz. Sarper'i çağırırım bak.

İlla eleneceksek öbür turda elenek seri biraz daha sürsün.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Berkan Oliveira
Yunus Mertens Barış
Gomis

Mesela şu tarzda bir kadro olabilir. Torreira çok eforlu oynadı son maçta burada dinlendirilebilir. Midtsjö oynasın diyeceğim ama son maçlarda çok iyi bir görüntü çizmedi Oliveira ritim kazanmaya başladı oynatmaya devam edebiliriz burada. Defansı bozmaya gerek yok şu aşamada orada bir uyum sağlamış durumdayız. Yunus son 1-2 maçta iyi işler yaptı burada onu değerlendirmek mantıklı olur. Solda Barış,Kerem veya Rashica üçlüsünden birisi olabilir. Forvette ise Gomis ile oynayıp Icardi'yi Antalya maçında kullanmak iyi olur.

Okan
Turalp Emin Abdül Pva (veda maçı)
Mitsö Berkan
Yunus Mertens Barış
Gomis​

Geri
Üst Alt