⚽ ZTK 22/23 Son 16 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 17 Ocak | A Spor

Bunlara karşı galip geldiğimiz için mutluyum. Kuş yalakası ekip! Bize oynuyorlar deli gibi anca. İyi oldu, koyduk postaladık. Bunun yetersiz kadro ile olması da iyi oldu🤣🤣

Kazanmış bir Galatasaray'dan daha iyisi varsa o da kazanma alışkanlığı kazanmış Galatasaray'dır. Bunun da tabii keyfini ayrı çıkıyorum.

berkan ve midsöyü begenmiyorum.baran bu ikisinin çok önünde ama oraya u21den bi zenci bulmalı

Bizim kanatlarda pas becerisi olan yok neredeyse. Rashica biraz daha iyi bu konuda ama o da daha iyi olmalı.

Ali Palabıyık olmayınca deplasmanda tokatladık.

Stoperde sayısal eksiğiz Emin-Metehanla götüremeyiz gibi duruyor, Ross döndü mü dönüyo mu bilmiyom tabii de yabancı ya da yerli stoper şart

Bu arada Alanya ligin ilk yarısında ki Alanya değil Farrioli sistemini oturtmuş iyi oynuyorlar ben beğendim

Şu rotasyon kafasından gerçekten nefret ediyorum. Taam abi önemli degilse kupa full gençlerle çık... Ne öyle ne böyle arada kalmış sacma sapan bir kadro ile oyuncular da ciddiye almıyor, oyun ezberleri bozuluyor... İşler biraz yolunda gitmese buradan cıkamazdık

alanya toparlamıs.giren,cıkan farketmiyo.kadroları iyi.defanstan oyunda kurmuyolar artık

sacmalamayi birakin her mac gulluk gulistanlik olmayacak

midsö ve berkanla cok baskı yeriz.baran-berkan baran-midsö olmalı

Geri
Üst Alt