ZTK 23/24 ÇF | Ankaragücü 3-0 Fenerbahçe | MS | 27 Şubat | ATV

Kim kazansın

• Ankaragücü

• Fenerbahçe

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Genle kanı o yok diye kötü olduklarına inanmaları ondan sordum.
O varkende düşüşe geçmişlerdi hatta Samsunspor maçında çıkmasına sevinen fener taraftarlarının yorumları bile vardı.

Bunlarda en kritik oyuncu hakemler onların ittirmesi kesildiği an tepe taklak aşağı inecekler bakalım ne zaman olacak Fred'in kaybından daha büyük kapanmaz bir boşluk açacak.

Bize Eryaman'da oynayacaksınız diye baskı yaptılar çıktık ilk yarıdan 3 atıp maçı rölantiye aldık bunlar az daha 5-6'lık oluyorlardı yine 3'lük olup iyi yırttılar fena bir rezillik daha yaşacaklardı. :asd:

eee baboli, biz genctik o donemler dedik yapma Emre, dogru degil... Ciktin, ben $ikeciyim dedin, asigim dedin bu looser'liga... En cok seni sen yapan winner ve lider camiaya ihanet ettin hani biraz bizleri... Bedeli oyle ya da boyle cikar, hesap gelir masaya.. Kariyerinin buyuk kismini once Galatasaray'a, sonra Fatih Terim'e, sonra Hagi'ye sonrada o efsane kadro ve basarilarina borclusun. Keser, doner, sap, girer falan...

Ben izlemedim maçı da saldılar bilerek mi elendiler yoksa beklemiyor gibi miydiler?

Mhy nin tribünlere küfür videosu hemen kaybolmuş bizden biri yapsa kesin cezayı yerdi

Geri
Üst Alt