Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.705
- 2.157
- 1.948
Futbolcusundan hocasına kadar nerede sorunlu adam var hepsi bizde
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sensin fenerli git ötede oyna çocuk...Uzeyir adli fenerliyi banlayalim insallah
İçlerinden geçeriz, ahada buraya yazıyorum o maç + 3 fark atarız, bile bile isteyerek elendi bu takım. Korkmayın şu çapsız şikeci takımdan o hakem denen şahsiyetsiz gtü yiyosa orda da böyle bi maç yönetsin. Şu mevcut kadro 2 kulvarda asla ama aslaa devam edemez. Ligi tercih etti bizimkiler. Alsınlar bu süt kupasını eğlensin minnak takımlar.Ligde de Karagümrük deplesmanina gidicez orda da yenerler
Mendes' e laf ettin, üzerine herif şahane gol attı, çağırmış gibi oldun diye öyle dedim sadece...
Elenmiş olmaya çok da üzülmedim. En formda adamlarımızla da zorlanabiliyorken, araya sıkışacak iki TS maçı hoş olmazdı sanki...
sanchez de iyi benceSon 3 sezonda yaptığımız bütün transferlere bakıldığında, İcardi ve Toreira dışında takıma kalburüstü net katkı sağlayan başka hiç bir futbolcu olmaması çok düşündürücü.
sensin fenerli git ötede oyna çocuk...
Gun senin gunun eglensensin fenerli git ötede oyna çocuk...
Bir hata goremedim adam bomboş vuruyor ve köşeye atıyor. Bunu muslerada tutamazMusleraya bir şey olsa bu şopar maç başı 3 gol yer. Yazık ne diyeyim 30 haşını geçmiş tecrübeliymiş falan filan.
Ne daman sahaya koysak izliyorsun