⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Futbolcusundan hocasına kadar nerede sorunlu adam var hepsi bizde

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde de Karagümrük deplesmanina gidicez orda da yenerler
İçlerinden geçeriz, ahada buraya yazıyorum o maç + 3 fark atarız, bile bile isteyerek elendi bu takım. Korkmayın şu çapsız şikeci takımdan o hakem denen şahsiyetsiz gtü yiyosa orda da böyle bi maç yönetsin. Şu mevcut kadro 2 kulvarda asla ama aslaa devam edemez. Ligi tercih etti bizimkiler. Alsınlar bu süt kupasını eğlensin minnak takımlar.

Bi daha sezon başında 4 te 4 hedef falan diyen kim varsa kürekle ağzına vurulsun.

CL'ye gideriz gruptan cıkmışız havasına girer. Ordan AL'ye düşeriz hah simdi kupayı aldık moduna girilir. Türkiye kupası zaten banko hedef ama 6 yıldır alamıyoruz.

Mümkünse sezon başında hedef her kulvarda gidebileceğimiz yere kadar gitmek olsun

Mendes' e laf ettin, üzerine herif şahane gol attı, çağırmış gibi oldun diye öyle dedim sadece...

Elenmiş olmaya çok da üzülmedim. En formda adamlarımızla da zorlanabiliyorken, araya sıkışacak iki TS maçı hoş olmazdı sanki...

Kesinlikle birde kadro kim ne derse desin kısıtlı ve dar.

Ah ah ah ki ne ah. Kardeşim biz yazdık bunları yazdık. Takım bol maaşlı adamlarla doldurmayın dedik. Herkes yıldız olmaz kimi yedek bırakacaksın dedik. Tutan oyuncun var al onu maceraya girme dedik. Takımda çok general var asker lazım dedik.

Senin oynadığın oyunun bütün olayı tempo, dinamizm , pres olurken gidip kanatları 30+yıldızlarla doldurursan orta sahaya temposuz adamları doldurursan sonuç bu olur zaten gayet normal. Takım buraya kadar gene iyi geldi. He bundan sonra nasıl gider hiç bilmiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon basindan beri ceza sahasi disina ve ya icersine bin kere gelip ve daha hala gol sorunu yasiyorsak, biz antremanlarda ne yapiyoruz ne konusuluyor ne önlemler aliniyor cok merak ediyorum. 1 degil 2 degil 3 degil 4 degil.... bu kadar da olmazki. Atamiyorsan bari yeme, bin kere önde basiyorsun koca sifir icraat, geride o kadar bosluk birakiyorsun adamlar 1-2 kere geliyor buluyor gölü...

Biz kupada finale gelene kadar oynanacak maçlarda derbi olursa hariç kesinlikle as oyuncu oynatırmamak gerek ve sahada en az 3 tane alt yapı oyuncusu olmalı. As adamlar oynasada eleniyoruz bir şey kaubetmeyiz

Hiçbir kupanın kaybı iyi olmaz da yangın yapılacak öldük bittik durumu da yok Sivas'a puan kaybediyoruz lig bitti kupadan eleniyoruz lig bitti bir şeyin bittiği yok arada olur öyle deyip geçeceğiz.

Barış ve ıcardi harici hücum hattında büyük temizlik gerekiyor. buna zaniolo'da dahil.

rotasyon denilen maçta barış 96 dk oynuyor çok konuşmaya gerek yok

şu an senin barış kadar önemli topçun var mı ulan

Herkesi anlarım da Muslera neden oynamaz bunu kimse anlatamaz bana. Günay'ı da mutlu edelim spor muyuz olm biz. Muslera'ya bir şey olsa oynar en fazla yedek kaleci dediğin kaleci yahu.
Ya bu rotasyon işini kim icat etti abi, kupa bu kupa, hazırlık maçı mı ? Biz zamanında aynı kadroyla ligi de alıyorduk, kupayı da aliyorduk, gidip Uefa'yı da alıyorduk.
Nefret ettim nefret, ne zaman rotasyon olayına girse bu takım kazanamıyor, kazanamaz da. 2 kişi değiştir hadi as takımdan ok, çorba yapılmaz ki onu oraya koy bunu buraya koy oh suyundan da koy, neyse abi ya herkese iyi akşamlar.

Sezon basindan beri ne bir taktik ne bir düzen ne bir sistem var, hart hurt gidiyoruz... hayirlisi.

Şampiyonluk için mücadele ettiğimiz ve yarışı lider götürdüğümüz şu ortamda Türkiye Kupası'ndan elenmemize üzülmenizi sağlayan motivasyon nedir?

Takım iki tane Trabzonspor maçı oynayıp o yorgunlukla ligde puan kaybetse güzel mi olacak?

Geri
Üst Alt