⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Bu turu geçersek yarı final muhtemel olarak hangi takvimde oynanıyor? Önemli bir konu , tarihleri vs belli mi

Ndombelenin oynayabileceği başka maçta kalmadı bundan başka söylenildiği gibi sözleşmede 450 dk filan varsa finale kadar gitmeyi başarmamız lazım o şekilde dahi zor 270 dk yapıyor ligde pek süre alacağını zannetmiyorum

Kupa küçümsemekten ne zaman vazgeçeceksiniz.
ülkede zaten 2 tane kupa var.
2 sinide al geç işte. üstüne süper kupayıda alırsan kaymaklı kadayıf.

yok oyuncu yorulacakmış, yok takvim sıkışacakmış... ben taraftarım arkadaş istediği kadar yorulsun. ne kadar çok kupa kaldırırsak o kadar iyi benim için.

vuralım geçelim. sonra laz uşaklarına zaten vururuz. Finaldede bjk gelirse tadından yenmez bu kupa.

düşünün bi...

Nisanda süper kupayı.
Mayısda hem ligi hem ztkyı alıyoruz.
ben üzüldüm hallerine varın siz düşünün psikolojilerini. :D

Hadi Avrupa gerçekçi hedef değildi elenelim vs ok da benim dünyamda, bu maçta elenmeyi istemek fazla artık zaten totalde talip olduğumuz kaç kupa var biri de bu ise sonuna kadar zorlamalıyız. He hoca rotasyon çıkıcam derse kendi kararı saygı duymak düşer ama biz tam kadro da çıksak, rotasyon da çıksak haftasonu maçı bağlayacağını düşünmüyorum kaldı ki Galatasaray'dan bağımsız Okan hoca kendi kariyerine bir kupa daha yazmak isteyecektir o yüzden rotasyon yapacağını düşünmüyorum.

Emre mor hayatını ortaya koyacaktır

Elenmemizi istemem.

Ancak aslarımızı da dinlendirmek gerekiyor.

Bu sebeple yedeklerin ve gençlerin sahada olması lazım, Karabük’ü de yenemiyorsan zaten hak etmiyorsun,

Sahada 2-3 tane alt yapıdan genç ve yedeklerinle zaten şu kupada yarı finali görmen lazım,

Günay
Ali Turap
Ali Yeşilyurt
Abdülkerim
Berkan
Oliviera
Eyüp
Efe Akman
Tete
Zaha
Vinicius

2. Yarı girebiliyorsa Aureira, Ziyech, Gökdeniz, Baran, Dombele girer.
Bizim takımda mertens'ten sonraki iki kreatif oyuncu öncelikle Gökdeniz sonrada Hamza'dır.Tek itirazım buna olur.Oliviera yerine kesinlikle bu çocuklara yer verirdim ben olsam.

Günay
Bülbül Ali apo köhn

Berkan Eyüp Sergio

Tete Vini zaha

Zaha, 90 dakika boyunca rakip sağ beki futboldan soğutmalı.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

İcardi tutturmuş ben oynucam diye

İhtimaller;

Hurma'nın ekibi bu maça deli gibi asılır. Eleyebilirlerse de, sonra ki turda da Trabzon'u eleyip finalde Beşiktaş'a yatarlar.

Maçtan sonra hakem, VAR ne varsa konuşulur. İkinci ihtimal lehimize saçma bir hata planlanır. Ve biz eleriz. Hafta sonu Beşiktaş maçı öncesi kollanıyor algısı tavan yapar.

Maça yedek ağırlığı çok olmayan bir kadro ile çıkmak lazım. Barış ve Mertens'in dinlenmesi önemli. Ziyech ve Aurier dönebilse bu maçta ritim için oynatabilirdik ama elimiz halen dar bu açıdan.

--------------------------Muslera----------------------------

--Kaan--------Nelsson------------Bardakçı----------Köhn--

----------------Torreira------------Berkan--------------------

--Tete-------------------Demirbay-------------------Kerem--

---------------------------İcardi--------------------------------

Bu 11 ile başlayıp, önde basarak 45 dakika da maçı bitirebilirsek süper olacak. Zaha azıcık formda olsa ve öndeki oyunu bozmayacak olsa onunla çıkalım derdim ama zaten az olan gücünü bu maçta değil illa bir şey yapacaksa Beşiktaş maçına saklasın.

Kaan'ın sakatlığı sıkıntı çıkartabilir gibiyse sağ bekte Sanchez'i de deneyebiliriz bir ihtimal ama bence o da dinlensin az.

Elimizdeki tek sol bek Köhn'ün bu maçta yıpratılması ve olası sakatlık riskinin alınması bana makul gelmiyor hiçbir yerde rotasyon yapmayacaksak bile burada yapmak akıl karı gibi görünmekte, Berkan da Karagümrüğe karşı oynayıversin

Geri
Üst Alt